[#1] WFMH LocalePL 3.2
Mam problem zwiazany z tym, ze wchodzac na stronke z tymi localami (http://wfmh.org.pl/projects/pl/) nie moge ich sciagnac... Wszystkie linki z plikami sa zkopane:/. Gdzie jeszcze mozna znalezc Te locale?
[#2] Re: WFMH LocalePL 3.2

@remas_lex, post #1

To masz jeszcze AmigaOS3.1?
[#3] Re: WFMH LocalePL 3.2

@remas_lex, post #1

Te locale sa niekompletne (czytaj: nie updejtowane), chociaz najbardziej z tej dyskietki, potrzebne ci jest tylko spolszczenie Workbencha. Reszta locali jest z programami lub na stronach dwoch polskich grup tlumczacych (linki sa w teleporcie). Najlepiej gdy podesle ci moje na zywca z Locale:Catalogs/Polski...tylko gdy dokladniej przejade kompa antywirusem po dzisiejszym incydencie
[#4] Re: WFMH LocalePL 3.2

@reactor, post #2

A co w zwiazku z Amiga OS 3.1? Jesli chodzi o to ze przestarzaly to mi to nie przeszkadza. I jest to zgodne z moim mistarnym planem zebrania kolekcji Amig]:->.
[#5] Re: WFMH LocalePL 3.2

@Andrzej Drozd, post #3

OK, czekam:]. Mam jeszcze pytanie a nie chce robic nowego tematu. Czy jesli chce wcisnac 2,5" dysk twardy w sanki w obudowie desktop w A1200 to musi on miec 9mm czy 12mm tez ujdzie? Uprzedzajac pytania, ktore na pewno cisna sie na usta to obudowy tower nie kupuje narazie bo jedna A1200 chce miec jak najbardziej wypasiona w desktopie:D. Towerka bedzie pozniej.
[#6] Re: WFMH LocalePL 3.2

@remas_lex, post #1

[#7] Re: WFMH LocalePL 3.2

@remas_lex, post #5

bez problemu 12mm wejdzie :)
[#8] Re: WFMH LocalePL 3.2

@jaro, post #7

Kurw...cze! A ja caly czas czailem sie na 9mm:/. 12mm jest duzo wiec moj problem chyba ulega przedawnienu:D. Dzieki!
[#9] Re: WFMH LocalePL 3.2

@Kitech, post #6

Thx:]!
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem