kategoria: A1200
[#1] Nowy WHDLoad i dźwięk
Witam. Nie tak dawno (parę tygodni temu) ściągnąłem nowy WHDLoad. I dopiero dziś zauważyłem, że po wyjściu (klawiszem) z gdy, odgrywany jest ostatni dźwięk (nie wyciszany).

Czy ktoś jeszcze tak ma?

Jednocześnie, szukałem na AmiNecie patch, czyli program typu KillSound. Aby go dołączyć do WHDLoad-Cleanup. Nie znalazłem. Więc pomyślałem - pewnie nie ma, bo jest w systemie. No i w systemie (OS3.2.3) nie znalazłem też.

Pytanie poboczne: czy ktoś zna taką komendę?
[#2] Re: Nowy WHDLoad i dźwięk

@_DiskDoctor_, post #1

Czy jak odegrasz jakiś moduł lub inny dźwięk, to po jego zatrzymaniu , dzwiek gry z whdload też znika ?
[#3] Re: Nowy WHDLoad i dźwięk

@Norbert, post #2

No tak. Nawet jak włączę ProTrackera.
[#4] Re: Nowy WHDLoad i dźwięk

@_DiskDoctor_, post #3

Hmm, a spróbuj wgrać jeszcze raz whdload - jest nowa beta wersji 20, ja właśnie testuję pod Pistormem i śmiga :) link
[#5] Re: Nowy WHDLoad i dźwięk

@Splavinho, post #4

Dziwne. Restart pomógł.
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem