[#1] Potrzebuje WB 1.3
Potrzebuje Workbencha w wersji 1.3.Kupilem A500 (tak,tak a500 :P ) i niestety nie dostalem do niej WB...Gdyby ktoś moglby mi go nagrac (lub ew.sprzedac) to bylbym wdzieczny:)

[#2] Re: Potrzebuje WB 1.3

@Cichy, post #1

Napisz w dziale Giełda ogłoszenie.

A mogę spytać, po co Ci WB 1.3? Chcesz sobie uruchomić i popatrzeć, jak to kiedyś wyglądało? (to tak, jak gdyby odpalać sobie najstarszego MS DOSa na Windozie)

Wiem, że trochę można na tym zdziałać, muzyki posłuchać czy jakieś notatki zapisać, ale ja bym tak długo nie wytrzymał. :)

[#3] Re: Potrzebuje WB 1.3

@El Amigos, post #2

Amiga 500 działa z Workbenchem 1.3 i dlatego jej szuka. Na starym PC typu np. 100Mhz też nie uruchomisz WindowsówXP.

[#4] Re: Potrzebuje WB 1.3

@spiryt, post #3

a ja lubie sobie czasem odpalic WB 3.1 zeby sobie wlasnie popatrzec jak to kiedys bylo i jakie to wszystko bylo proste... ;)

[#5] Re: Potrzebuje WB 1.3

@Mat, post #4

Chyba chodzi Ci o 1.3

[#6] Re: Potrzebuje WB 1.3

@Cichy, post #1

Cały Workbench z systemu 1.3 był na płycie (CD) CDPL.
Poszukaj może na Allegro, czasem można ją tam spotkać.

[#7] Re: Potrzebuje WB 1.3

@spiryt, post #5

Tfu! 1.3! pomylka! ;/

[#8] Re: Potrzebuje WB 1.3

@spiryt, post #6

poszukam gdzies na plytach mialem jak bede mial to Ci podesle na maila, a jak co to jeszcze mam oryginalny na dyskietkach z tym ze narazie nie mam mozliwosci tego zgrac.

[#9] Re: Potrzebuje WB 1.3

@Cichy, post #1

niestety nie znalazlem tej plytki:/ ale jak wroci dysk z serwisu to zgram z dyskietek i Ci podesle na maila

[#10] Re: Potrzebuje WB 1.3

@Cichy, post #1

trochę wysiłku...
Google + odpowiednia fraza zapytania pozwoli ujawnić zasoby NETU
W większości przypadków ściągniesz w formacie ADF. Kwestia w tym aby przerobic to na OFS`a. Co nie powinno być problemem nawet na AMi :)
[#11] Re: Potrzebuje WB 1.3

@Cichy, post #1

a jednak przpatkiem trafilem na ta plykte i podeslalem ci tego wb na maila. w dwoch wersjach lha i adf.
Pozdro

[#12] Re: Potrzebuje WB 1.3

@Mat, post #7

najlepszze jest to ze posiadajac sprzet a niemajac systemu to chyba nie jest zadne przestepstwo zassac z neta WB 1.3, ja mam wygorana ami 1200, mam do niej system i jak dzialam na UAE, i niewydaje mnie sie ze popelniam przestepstwo :P
odnosnie mojej A1200 to zaraz zapodam posta w walsciwym dziale na ten temat :)
pozdrawiam :*

[#13] Re: Potrzebuje WB 1.3

@Banderas, post #11

dzieki Banderas ! :D

Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem