kategoria: Sprzęt
[#1] Bug Katcher dla Agnus
[#2] Re: Bug Katcher dla Agnus

@TUPCOM, post #1

No i
[#3] Re: Bug Katcher dla Agnus

@APC74, post #2

Analizator logiczny pomysł
[#4] Re: Bug Katcher dla Agnus

@TUPCOM, post #3

Znaczy się będą rozkminiać "grubą agnieche"?
Ciekawe jak zamykają obudowę?
[#5] Re: Bug Katcher dla Agnus

@TUPCOM, post #3

To wiem. Pytanie, czy ma resztę (gdzie to podłączyć znaczy się). Bo z tym, co widać na fotce to wiele nowego nie zdziała.

@Radek_Cz: Tylko po co? No chyba, że dla zabawy - to wtedy nie mam pytań. Bo Agnus to już chyba na wszystkie strony był maglowany.
[#6] Re: Bug Katcher dla Agnus

@Radek_Cz, post #4

To bez sensu, dokumentacja z przebiegami Agnusa jest dostępna w sieci (na serwerze EAB chyba nawet jest), nie wiem cóż nowego chciałby odkryć autor tego ustrojstwa, bo na pewno nie jak uzyskać więcej niż 2MB chip.
[#7] Re: Bug Katcher dla Agnus

@rafgc, post #6

I was excited to show someone who might understand the fun I could have with this!

To chyba wszystko tłumaczy. Bogaty zachód się bawi.
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem