kategoria: A600
[#1] Diody Led do A600
Witam czy posiada ktos na sprzedanie sprawne diody led do amigi 600? chodzi mi o ta plytke z trzema diodami co sie podlacza? prosze o kontakt
[#2] Re: Diody Led do A600

@erhlik, post #1

Takie tematy zakłada się w dziale giełda :)
[#3] Re: Diody Led do A600

@mikser, post #2

Ale skoro już jest ten temat, to może ktoś napisze jak połączyć 4 przewody pomiędzy tą plotką z diodami a 4 pinowym gniazdem. Mam jedno i drugie ale niestety wszystko pourywane :D
w sumie mogę sprawdzić miernikiem ... no ale może ktoś powie i ułatwi mi sprawę :D
[#4] Re: Diody Led do A600

@Oxyron, post #3

Chyba udokumentować zdjęciami będzie szybciej szeroki uśmiech

[#5] Re: Diody Led do A600

@Architect1200, post #4

Wielkie dzięki.
A tak swoja drogą... płytka widzę, ze robiona na potrzeby, oryginalna by miała pewnie soldermaske
[#6] Re: Diody Led do A600

@Oxyron, post #5

Własnie że siedziała od fabryki ! Też sie troche zdziwiłem, bo mam kilka sztuk A600 i dwie mają takie pcb bez soldermaski.
[#7] Re: Diody Led do A600

@Architect1200, post #6

Cięcie kosztów :)
[#8] Re: Diody Led do A600

@sanjyuubi, post #7

no i ledy ładnie świecą - wielkie dzięki :D
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem