[#1] Farbowanie klawiszy
Hej.
Czy ktoś próbował barwić amigowe klawisze?
Nie chodzi mi o malowanie.

Ostatnia aktualizacja: 24.01.2022 23:05:10 przez ak47
[#2] Re: Farbowanie klawiszy

@ak47, post #1

Ja nie, ale jakbym chciał, to bym spróbował farbę w spray'u.
[#3] Re: Farbowanie klawiszy

@ak47, post #1

Darth Skalmar to robi.
2
[#4] Re: Farbowanie klawiszy

@ak47, post #1

Ja bym zapytał na jakimś forum modelarzy. Oni tam malują sklejane samoloty, statki, itp., może mają jakieś patenty, więc po co wymyślać koło na nowo.
[#5] Re: Farbowanie klawiszy

@KM_Ender, post #4

Hej koledzy,nie chodzi mi o malowanie farbkami,lakierami ,sprayami.
Zastanawiam się czy ktoś próbował barwić klawisze przy użyciu chemii.
[#6] Re: Farbowanie klawiszy

@ak47, post #5

[#7] Re: Farbowanie klawiszy

@QkiZ, post #6

A sprawdziłeś, czy się da?
[#8] Re: Farbowanie klawiszy

@ak47, post #5

Do tego się używa farb do ubrań, podobno klawisze trzeba moczyć w określonej temperaturze a i to nie zawsze wychodzi równo. No i łatwo klawisze popsuć (odkształcenia od temperatury). Darth Skalmar wiele klawiszy zmarnował zanim wypracował swoją recepturę. Innym też się czasami udaje (Zaxon sobie takie czerwone zrobił z tego co wiem).
[#9] Re: Farbowanie klawiszy

@ak47, post #5

Rozumiem. Oni mają małe elementy, podejrzewam, że wszystkich pędzelkiem nie malują tylko też barwią za pomocą chemii. Myślę, że mają największą wiedzę wśród amatorów.
[#10] Re: Farbowanie klawiszy

@KM_Ender, post #9

Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem