Wątek zamknięty
[#61] Re: Amigowy hardware za duuużą kasę (eBay, Allegro, itp.)

@HOŁDYS, post #59

Dobry bimber tylko w Bieszczadach :P A czarna lista wiesz za co... A zeby nie bylo oof topowo 2 dni temu zakiplem Blizzarda 1240 za 750 zl :P

Ostatnia modyfikacja: 08.10.2009 17:22:36
[#62] Re: Amigowy hardware za duuużą kasę (eBay, Allegro, itp.)

@PrzemasIII, post #61

Najlepszy bimber pędzą na moim ukochanym, rodzinnym Podlasiu. W Czarnej Białostockiej, w wioseczkach rozsianych po Puszczy Knyszyńskiej.

A żeby nie było oftopikowo - zanabyłem na Allegro doskonale utrzymaną, po prostu idealną A1200 z całym workiem dyskietek, dwiema sprawnymi myszami, prawie nieużywanym dżojem, kompletem dyskietek systemowych i kablem RGB -> Scart.

No po prostu miodzio ideał.
Za 200 złotych raptem.

Prawdę mówiąc, to w temacie Amiga praktycznie nigdy nie jest zbyt drogo. Owszem, czasami ceny przerażają, ale to li tylko kwestia tego, jaką gotówką się dysponuje, no i na ile jest się zakręconym. Jeśli ktoś będzie sprzedawał dobrze utrzymaną A3000 za 10 tysięcy złotych, a ja akurat będę miał tę dychę, to zapłacę bez wahania.
Czas płynie niemiłosiernie szybko, sprzętu w dobrym stanie jest na rynku coraz mniej, każda Amiga jest warta każdej kasy. Przynajmniej w optyce takiego wariata, jak ja

Z szacunkiem
Des

[#63] Re: Amigowy hardware za duuużą kasę (eBay, Allegro, itp.)

@Des, post #62

Wątek sięgnął dna.

Na razie bez banów, ale kolejni panowie są pod obserwacją.

Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem