[#1]
Problem z BVision PPC i Warp 3D
Witam!
Stałem się niedawno szczęśliwym posiadaczem sprzętu jak w stopce (Hi Voyager!), w zasadzie system mam już postawiony - przywrócony z mojej poprzedniej Amigi. Prawie wszystko udało mi się już zainstalować - Warp up działa (zainstalowałem też moduł do blizkicka który wywala bibliotekę Power UP), tak samo sterowniki do BVision działają (CGX3 z dyskietki dedykowanej do BVision). Wszystko było by pięknie, ale nie mogę uruchomić Warp 3D. Zainstalowałem najnowszą wersję, podczas instalacji wybrałem odpowiednie opcje dla mojej karty graficznej i nie działa. Żadne z dem w pakietu W3D nie działa - warp 3d test nie wyświetla obteksturowanej ścianki, jest pusty, niebieski ekran wraz z parametrami, które można zmieniać. Gdy uruchomię demo Gears na PPC, to się "wywala" pokazując okienko z błędem. Gdy odpalę to samo demko pod 68k w wersji w okienku, to uruchamia się ono, jednak w oknie są "śmieci" zamiast grafiki. W związku z tym mam pytanie do bardziej doświadczonych Amigowców co mogę z tym fantem zrobić?