[#1] Joystick SV-127 - przerywa
Kupiłem Joystick model: SV-127 jak na fotce:

Po podłączeniu dziwnie działa. Odchylając joya i trzymając postać w grze robi dwa kroki, staje, robi dwa kroki, staje itd. Zamiast cały czas iść prosto.

Spotkał się ktoś już z taką niedogodnością?
[#2] Re: Joystick SV-127 - przerywa

@robertos231, post #1

W każdej grze? pomysł Jaka gra? pomysł Autofire wyłączony? pomysł
[wyróżniony] [#3] Re: Joystick SV-127 - przerywa

@robertos231, post #1

Ten joystick (mialem go )) ma ficzer w postaci "spowalniania" ruchow bochatera. To byl chyba ten przelacznik "N-S" obok gornego fire. Wylacz to to bedzie dzialal normalnie.
[#4] Re: Joystick SV-127 - przerywa

@mschulz, post #3

Faktycznie ten przelacznik do gory w pozycje N i joystick dziala normalnie.
Mam tez SV-124 i tam autofire jest. Wiec nie skojarzylem tych dziwnych ruchow
z tym przelacznikiem. Dzieki!
[#5] Re: Joystick SV-127 - przerywa

@robertos231, post #1

Ten joystick...
...to majstersztyk marketingowej propagandy.

Wyglądał jak wygrana 100mln w Totka, kosztował nie wiele mniej niż ta wygrana, a był porażką jeżeli chodzi o wygodę użytkowania.

Mało komfortowy przez udziwniony mechanizm przekazywania kierunku na mikro-przełączniki. Ponadto posiadał wadę fabryczną w konstrukcji samej pałki przez którą notorycznie łamały się kołki w uchwycie, przez co ten przekręcał się wokół własnej osi.

Ładny jako eksponat, ale do grania kup sobie coś innego :)
[#6] Re: Joystick SV-127 - przerywa

@Duracel, post #5

W przeszłości miałem 2 egzemplarze. Na jednym grało się świetnie, drugi był twardy jak skała. Po kilku minutach grania człowiek miał dość. Najwyraźniej każdy egzemplarz tego joysticka został wykonany w innej fabryce

Ostatnia aktualizacja: 22.11.2014 21:10:55 przez glichtanski
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem