[#1] Checkmate a1500 plus + Zorro II Interface + RTG
Mam pytanie do osób które mają Amigę 500 w tej obudowie wraz z interfejsem Zorro II. Czy jest jakiś wykaz kart które działają z tym interfejsem. Głównie interesuje mnie włożenie jakiegoś działającego RTG do takiego zestawu (u mnie dodatkowo jest jeszcze TK2 68030). Niestety nie jestem w stanie uruchomić zestawu z Cybervision 64/3d, słyszałem że podobno da radę uruchomić wraz z GBAPII++. Nie mam tego niestety przetestowanego. Być może ktoś z Was ma większe doświadczenie z takim zestawem.
[#2] Re: Checkmate a1500 plus + Zorro II Interface + RTG

@nowy80, post #1

Chyba Jacenty ma taki konfig lub podobny OK
[#3] Re: Checkmate a1500 plus + Zorro II Interface + RTG

@Bartek2075, post #2

Chyba Jacenty ma taki konfig lub podobny OK

Będę wdzięczny za każdą wskazówkę odnośnie RTG w takiej konfiguracji.
[#4] Re: Checkmate a1500 plus + Zorro II Interface + RTG

@nowy80, post #3

Cześć. Mogę potwierdzić że u mnie działa GBAPII++ w slocie Zorro 2 a w miejscu procesora mam 68030TK.
1
[#5] Re: Checkmate a1500 plus + Zorro II Interface + RTG

@Jacenty, post #4

Cześć. Mogę potwierdzić że u mnie działa GBAPII++ w slocie Zorro 2 a w miejscu procesora mam 68030TK.

Dzięki za informację, zainwestuje w takim razie w GBAPII++. Będę miał bardzo podobny zestaw. Pozdrawiam
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem