[#1] Kupię kaseciaka do komputera
Giełda PPA dotyczy tylko rzeczy amigowych, więc daję to ogłoszenie tutaj.

Kupię magnetofon kasetowy nadający się do współpracy z komputerem. Najlepiej jak najprostszy, monofoniczny, ale żeby miał wejście i wyjście tzn. żeby można było na nim odtwarzać i nagrywać dane z komputera. Świetnie gdyby był też licznik. Całość oczywiście powinna być sprawna.

[#2] Re: Kupię kaseciaka do komputera

@PopoCop, post #1

Mam taki magnetofon, ale nie do sprzedaży. Jeżeli potrzebujesz go, to mogę pożyczyć.

--
Kr.

[#3] Re: Kupię kaseciaka do komputera

@tygrys, post #2

Dzięki za propozycję, ale potrzebuję magnetofonu "na zawsze".

[#4] Re: Kupię kaseciaka do komputera

@PopoCop, post #3

Będę w ten weekend w domu, sprawdzę bo wydaję mi się że jeszcze coś takiego mogę mieć. Jeśli to się potwierdzi, przywiozę sprzęt do Warszawy i wtedy mogę oddać to za grosze.

Pozdrawiam

[#5] Re: Kupię kaseciaka do komputera

@grish82, post #4

OK, czekam na wynik domowych poszukiwań.

Ze swojej strony mogę dodać, że jeśli ktoś ma uszkodzony magnetofon Unitra MK450, ale taki w którym sprawna jest mechanika (dokładnie chodzi o kółka zębate), to również jestem zainteresowany nabyciem - za symboliczną cenę rzecz jasna.

[#6] Re: Kupię kaseciaka do komputera

@PopoCop, post #5

Niestety nie udało mi się w ten weekend wyjechać, co nie zmienia faktu że będę o tym pamiętał i przy najbliższej okazji postaram się odszukać ten magnetofon.

[#7] Re: Kupię kaseciaka do komputera

@PopoCop, post #5

Jak potrzebujesz coś zanabyć to wal na priv powinienem miec jeszcze grundiga

Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem