[#1] Podziękowania 2
Nie za bardzo wiedziałem do jakiego działu wcisnąć ten temat, więc jeśli moderator(zy) stwierdzą, że powinien być gdzie indziej to proszę o przeniesienie.

Temat założyłem po to, aby każdy mógł podziękować tym użytkownikom forum, którzy przywracali Nasz sprzęt do życia.

W pierwszej kolejności dziękuję koledze 11111olo za naprawę zasilacza w mojej A3000D - dzięki kolego.
Naprawa wykonana wg. mnie fachowo a co najważniejsze za bardzo rozsądną cenę.

Następne podziękowania są dla kolegi superbonio za przywrócenie do życia karty Cybervision 64. Bałem się, że już więcej nie wyświetli obrazu, ale na szczęście naprawa się udała - dziękuję bardzo.
Podobnie jak w powyższym przypadku również i tu naprawa wykonana fachowo (jak na rodzaj zniszczeń, które wyrządziłem) i za rozsądną cenę.

Zachęcam pozostałych użytkowników do wpisywania własnych podziękowań.
[#2] Re: Podziękowania 2

@glichtanski, post #1

Ja wysłałem scandoubler do naprawy do jednego usera PPA w 2007 roku. Do dziś go nie odzyskałem.
[#3] Re: Podziękowania 2

@Hubez, post #2

Może jeszcze robi pomysł Daj mu jeszcze trochę czasu, nie bądź taki pomysł
[#4] Re: Podziękowania 2

@glichtanski, post #1

Ja dziękuję Strykerowi za przełącznik kickstartów. Profesjonalna robota :D
[#5] Re: Podziękowania 2

@Hubez, post #2

Który to?
[#6] Re: Podziękowania 2

@BomberMAX, post #5

Jest wątek o Nim założony. Sporo osób straciło u Niego sprzęt.
[#7] Re: Podziękowania 2

@glichtanski, post #1

Podziękowania dla Kolego glichtanskiego za sprawną pamięć ZIP, szybką wysyłkę i świetny kontakt DZIĘKI WIELKIE KOLEGO! OK
[#8] Re: Podziękowania 2

@glichtanski, post #1

No to ja tez serdecznie dziekuje 11111olo za:
- naprawe 3 zasilaczy
- naprawe plyty od A1200
- wymiane kondziow w A600
- naprawe 5 joystickow, ktore chodza jak zloto teraz OK
[#9] [post oznaczony jako OT] wyświetl Re: Podziękowania 2
[#10] Re: Podziękowania 2

@BomberMAX, post #7

Ja również dziękuje za wzorową współpracę:D
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem