[#1] PPA za 2000 złotych :P
Nie do końca wiem o co chodzi w tym ogłoszeniu :)

link

Ostatnia aktualizacja: 30.08.2013 00:59:42 przez zajebutek
[#2] Re: PPA za 2000 złotych :P

@zajebutek, post #1

W treści ogłoszenia masz wszystko, poza tym był już wątek o tym. Masz kasę to kup, nie chcesz tyle zapłacić to nie kupuj. Napisz do autora ogłoszenia jak masz jakieś pytanie.
[#3] Re: PPA za 2000 złotych :P

@zajebutek, post #1

Ktos sie z czyms na glowy pozamienial
[#4] Re: PPA za 2000 złotych :P

@Diabeł, post #3

ogłoszenie już od pewnego czasu na tablicy wisi, aż nie dało mi ono spokoju...
[#5] Re: PPA za 2000 złotych :P

@zajebutek, post #4

Ender po co spina? To, że napisałem, że nie wiem o co chodzi, to tzw sarkazm...
[#6] Re: PPA za 2000 złotych :P

@zajebutek, post #5

To nie żadna spina, ale był już wątek, to pisz w nim, a nie drugi raz zaczynasz to samo.
[#7] Re: PPA za 2000 złotych :P

@Ender, post #6

Czy ty serio uważasz, że za każdym razem jak znajdę coś, co chcę wrzucić na PPA, będę je całe przeglądał, czy przypadkiem ktoś, kiedyś nie umieścił tego samego. Gdybym wiedział, że było to już poruszane na PPA, to nawet bym tego nie wrzucił. Nie spinaj się aż tak...
[#8] Re: PPA za 2000 złotych :P

@zajebutek, post #7

Kolejny raz: nie spinam się, wisi mi to. Temat jest nudny, Benek mnie rozczarował, nie wiem jak innych. Gdyby ten temat był pół roku temu to ok., ale nie był. Nie chcesz to nie sprawdzaj i zakładaj nowe wątki na te same tematy - wolny kraj. Skończmy tę jałową dyskusję, mnie ona nudzi. Nie spinam się, jeżeli uważasz, że jest inaczej, masz prawo - wolny kraj. Miłego weekendu.
[#9] Re: PPA za 2000 złotych :P

@Ender, post #8

miłego weekendu
temat do zamknięcia
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem