[#1] OpenURL dla MorphOS
Jak to jest z tym OpenURL dla MorphOS? W systemie jest standardowo wersja 6.5. Niby jest zasada żeby nic w MOSSYS: nie zmieniać i ja się tego trzymam (poza nielicznymi oczywistymi wyjątkami). Czy ta wersja 7.5 openurl jest kontynuacją 6.5, którą mamy w MorphOS czy to zupełnie inna wersja rozwijana równolegle i 7.5 wcale nie musi być lepsza od 6.5? Brać 7.5 czy zostawić 6.5?

[#2] Re: OpenURL dla MorphOS

@MDW, post #1

zostaw tą co jest ,nowsze powodują problemy

[#3] Re: OpenURL dla MorphOS

@rzookol, post #2

No to zostawię oryginalną systemową. Mam tylko nadzieję, że np któraś z kolejnych wersji YAMa nie zacznie wymagać wersji 7.x. Na razie YAM tylko informuje, że jest nowe openurl.

[#4] Re: OpenURL dla MorphOS

@MDW, post #3

Mam tylko nadzieję, że np któraś z kolejnych wersji YAMa nie zacznie wymagać wersji 7.x.

Jak zacznie to hexedytor Twoim przyjacielem .

[#5] Re: OpenURL dla MorphOS

@Grzegorz Kraszewski, post #4

Hehe, no racja. :) To się nazywa amigowe podejście do tematu. Często mi tego brakuje w "normalnym" świecie. :)

Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem