kategoria: Dema
[#1] LifeForce od ASD na AmigaOS4
Słynne pecetowe dema, których źródła są dostępne, pojawiają się w wersji dla AmigaOS4.
Tym razem czas na LifeForce od ASD, czyli wieeeelki klasyk tego okresu. Jedno z moich ulubionych pecetowych dem.
https://youtu.be/jNaN7eGM7H4

Ostatnia aktualizacja: 29.09.2026 15:40:40 przez MDW
3
[#2] Re: LifeForce od ASD na AmigaOS4

@MDW, post #1

Swego czasu często odpalałem to demo jak i inne ASD. Rewelacyjne.
1
[#3] Re: LifeForce od ASD na AmigaOS4

@amikoksu, post #2

ja na demach asd, szczegolnie rapture, testuje różne rzeczy w morphosie
3
[#4] Re: LifeForce od ASD na AmigaOS4

@MDW, post #1

Super demo!
Pamiętam jak pierwszy raz je widziałem u brata w UK. Jakby to było wczoraj! (A to tylko 21 lat temu :D)

Ostatnia aktualizacja: 29.09.2026 20:36:21 przez flops
1
[#5] Re: LifeForce od ASD na AmigaOS4

@flops, post #4

19 lat

Ja pierwszy raz je zobaczylem na RiverWash 2007.

Ostatnia aktualizacja: 29.09.2026 20:48:14 przez Phibrizzo
2
[#6] Re: LifeForce od ASD na AmigaOS4

@Phibrizzo, post #5

PC Rulez!!
[#7] Re: LifeForce od ASD na AmigaOS4

@MDW, post #1

Te dema dla AmigaOS4 same sie nie "pojawiaja". Duzo pracy wklada w to sam kas1e, o ktorym nie wspomniec linkujac takie produkcje, to juz troche slabe. I to tez nie jest tak, ze zrodla sa dostepne, tylko gosc robi rekonstrukcje/konwersje z pecetowych binarek, jest to opisane na youtube.
1
[#8] Re: LifeForce od ASD na AmigaOS4

@cactoos, post #7

Ja naprawdę byłem przekonany, że one się same pojawiają. A dokładniej pączkują, jak drożdże.
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem