Wątek zamknięty
[#1] prosze podajcie cracka do settlers 4
Czesc chyba mam piracka wersje settlers 4, poniewaz po zainstalowaniu poajwia
mi sie komuniakt zeby wlozyc cd rom.Wyczytalm ze jest to piarcka wersja i ze
potzrebny jest jakis crack.Nie ma pojecia co to jest i skad mozna go miec i
co pozniej nalezy zrobic.Bardzo prosze zyczliwych ludzi o przeslanie mi
cracka i wyjasnienie co robic krok po kroku.Z groy bardzo dziekuje wszytskim
zyczliwym.pozdrawiam.gosia
[#2] Re: prosze podajcie cracka do settlers 4

@gosia, post #1

Chyba masz piracką wersję??? Niemożliwe! Kupione w sklepie wszystkie są legalne. Ale wiem co "chyba":

CHYBA POMYLIŁAŚ FORA!

Ostatnia modyfikacja: 10.09.05 19:07
[#3] Re: prosze podajcie cracka do settlers 4

@gosia, post #1

Dobre. :D

[#4] Re: prosze podajcie cracka do settlers 4

@gosia, post #1

slonko w akcie desparacji szuka sie wszedzie no ale...jest 40mln stron akuratnie ppa
zagadka: co to za skrot PPA?? ;>

[#5] Re: prosze podajcie cracka do settlers 4

@gosia, post #1

O to jest The Settlers 4 na Amige A swoją drogą to gdzie "kupiłaś" taką gre Wiesz oczywiście że posiadanie nielegalnej wersji programu jest niezgodne z prawem
[#6] Re: prosze podajcie cracka do settlers 4

@gosia, post #1

> ze jest to piarcka wersja i ze potzrebny jest jakis crack

jak piracka to już jest zcrackowana, albo wymaga systemu AmigaOS np. na pececie to będzie http://www.winuae.net/frames/download.html :)

> poniewaz po zainstalowaniu poajwia mi sie komuniakt zeby wlozyc cd rom

może chce czytać (intro) filmiki, albo audio z cd, których nie masz, zaznacz opcje (podczas istalacji) jak jest taka możliwość bez filmików i audio, może da rade :)
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem