[#1] Kajko i Kokosz problem z uruchomieniem
Witam
Mam problem z uruchomieniem gry Kajko i Kokosz, gra normalnie się ładuje, prosi o włożenie 2 dyskietki ale potem prosi o kody zabezpieczające, trzeba nacisnąć jakiś klawisz zgodnie z oznaczeniami
przykład:
ZABEZPIECZENIE
Odnajdź wyraz według wskazówek
Strona 5
Wiersz 3
Wyraz 1
Teraz nacisnij klawisz odpowiadający 3 literze tego wyrazu
Uwaga są tylko 3 próby

Problem w tym że niemam żadnej książeczki, kupiłem pudełko z grami i nic więcej nie było, czy ktoś ma skany tych książek lub coś co mogło by mi pomóc?
[#2] Re: Kajko i Kokosz problem z uruchomieniem

@nowa_era, post #1

Poszukaj na Allegro, może znajdziesz tam instrukcję wraz z oryginalną wersją gry ;)

http://www.ppa.pl/index.php?p=2867&c=1

Ostatnia modyfikacja: 09.05.07 18:37
[#3] Re: Kajko i Kokosz problem z uruchomieniem

@Korni, post #2

kupowanie z allegro niewchodzi w gre, potrzebuje tylko te instrukcje, do allegro brakuje mi troche lat, w końcu trzeba mniec 18
[#4] Re: Kajko i Kokosz problem z uruchomieniem

@nowa_era, post #3

Ale kolega podał linka... Swoją droga z tym allegro od 18 lat to żeś mnie rozwalił :)
[#5] Re: Kajko i Kokosz problem z uruchomieniem

@Mir3k, post #4

ok kolega podał linka ale nie znalazłem tam tych "kodów"
[#6] Re: Kajko i Kokosz problem z uruchomieniem

@nowa_era, post #5

Ta wersja w dziale rodzyny nie ma kodow, wiec sciagnij i dobrej zabawy

[#7] Re: Kajko i Kokosz problem z uruchomieniem

@PrzemasIII, post #6

ehh no tak ale granie na emulatorze to nie to samo, a przenosic gier na amige 500 nie umiem
[#8] Re: Kajko i Kokosz problem z uruchomieniem

@nowa_era, post #7

to taki duży problem się nauczyć?? Niema to jak samemu sobie wyszukiwać problemy .

Benedykt Dziubałtowski

[#9] Re: Kajko i Kokosz problem z uruchomieniem

@Benedykt Dziubałtowski, post #8

Benek nie badz taki ostry :P nie ignorowac tylko pomagac, tak naprawde to sam nie wiem jaj to zrobic

[#10] Re: Kajko i Kokosz problem z uruchomieniem

@Hellena, post #9

Ta wersja z działu rodzyny ma też kody, ma ktoś wersje bez kodów?
[#11] Re: Kajko i Kokosz problem z uruchomieniem

@bubble gum, post #10

whdload czy adf-y?
[#12] Re: Kajko i Kokosz problem z uruchomieniem

@sunater, post #11

Adf, na Ami tylko i wyłącznie w stylu retro :P
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem