[#1] Problem z WHDLoad pyta o KICK
Mam problem z grami whdload,duzo gier Amiga nie odpala wyświetla się komunikat

dos-error #205
(obiect no found)
on reading-devs:kickstart/kick40068.a1200".
[#2] Re: Problem z WHDLoad pyta o KICK

@pyzio, post #1

No to wrzuc plik kick40068.a1200 do devs:kickstart :P

[#3] Re: Problem z WHDLoad pyta o KICK

@Fazior, post #2

Robiłem to,kopiowałem kick z partycji z zainstalowanym OS z winuae,nic to nie dało,może ktoś mi udostępni cały katalog kickstart mam tez taki komunikat z a500

Ostatnia modyfikacja: 02.04.08 14:37
[#4] Re: Problem z WHDLoad pyta o KICK

@pyzio, post #3

Musisz zgrabowac oryginalny kick w wersji A1200.
3.1 ktory dostepny jest gdzies w sieci, jest z A4000 i jest w nieco nizszej wersji.
[#5] Re: Problem z WHDLoad pyta o KICK

@Andrzej Drozd, post #4

Andrzej Drozd napisał(a):

> Musisz zgrabowac oryginalny kick w wersji A1200.
> 3.1 ktory dostepny jest gdzies w sieci, jest z A4000 i jest w
> nieco nizszej wersji.

Jak mam zgrabować kick nie rozumiem
[#6] Re: Problem z WHDLoad pyta o KICK

@pyzio, post #5

"zgrabowac" znaczy sciagnac sobie z romu swojej Amigi...jezeli nie masz 3.1 w Ami, to "zgrabowac" bedzie oznaczalo cos innego...
[#7] Re: Problem z WHDLoad pyta o KICK

@Andrzej Drozd, post #6

To innego sposobu nie ma?Mam kick 3.1 w Amidze ale będzie problem z kickiem A 500
dos error 205 obiekt nie znaleziony no reading devs:kikstart/kick34005.a500
[#8] Re: Problem z WHDLoad pyta o KICK

@pyzio, post #7

Mam kick 3.1 w Amidze

Uzyj programu GrabKick lub transrom (jest w archiwum WinUAE, trzeba uzyc go na Ami).
Nastepnie skopiuj plik do Devs:kickstarts i zmien jego nazwe na kick40068.A1200.

Rom/kick 1.3 pewnie znajdziesz gdzie w necie lub na stronie z ktorej sciagnales gre. Skopiuj go tam z nazwa kick34005.A500.

Ostatnia modyfikacja: 02.04.08 17:19
[#9] Re: Problem z WHDLoad pyta o KICK

@pyzio, post #1

1. Temat wałkowany był już na forum kilka razy.
2. WHDLoad posiada dokumentację (także po polsku), gdzie wszystko to, o co pytasz jest dokładnie opisane.

[#10] Re: Problem z WHDLoad pyta o KICK

@pyzio, post #1

(Post do usuniecia.)

Ostatnia modyfikacja: 04.04.08 03:31
[#11] Re: Problem z WHDLoad pyta o KICK

@ted, post #10

Poradziłem sobie juz wszystko działa
[#12] Re: Problem z WHDLoad pyta o KICK

@pyzio, post #11

Teraz ja mam podobny problem z plikiem kick34005.A500 mam go w devs tzn mialem w takiej formie kick34005.A500.RTB i zmienilem na kick34005.A500 ale gry sie nie odpalaja , bo np. to co napisał kolega A.Drozd zadziałało:

"Uzyj programu GrabKick lub transrom (jest w archiwum WinUAE, trzeba uzyc go na Ami).
Nastepnie skopiuj plik do Devs:kickstarts i zmien jego nazwe na kick40068.A1200."

Jakaś sugestia co do kick34005.A500

[#13] Re: Problem z WHDLoad pyta o KICK

@mr.bart, post #12

w devs tzn mialem w takiej formie kick34005.A500.RTB i zmienilem na kick34005.A500 ale gry sie nie odpalaja