[#1] Gods - kody poziomów
W recenzji zamieszczonej na PPA można przeczytać:
Każdy etap (a jest ich cztery) posiada swój własny kod dostępu, który otrzymasz tylko raz, po dotarciu po raz pierwszy w historii całej Twojej gry w Gods do danego etapu. Kod zostanie zapisany na dysk i nigdy więcej już nie otrzymasz kodu. Nie musisz go spisywać, gdyż będzie on dla Ciebie dostępny w każdej chwili, pod tablicą rekordów (też zresztą zapisywanych na dysk).

Gram w "Gods" zainstalowaną przez WHDLoad. Udało mi się przejść cały Level 1, zginąłem w pierwszym świecie Levelu 2. Nie dostałem żadnego kodu, który umożliwiałby kontynuowanie gry od Levelu 2. Na tablicy z najlepszymi wynikami żaden kod nie jest wyświetlany. Co z tym fantem zrobić?

[#2] Re: Gods - kody poziomów

@PopoCop, post #1

A to dziwne. Czy zapisuje Ci w ogóle rekordy?

[#3] Re: Gods - kody poziomów

@mailman, post #2

Rekordy zapisuje. Kody są w tym samym pliku co rekordy?

[#4] Re: Gods - kody poziomów

@PopoCop, post #3

Tak. Wyświetlają się pod tablicą rekordów. Z której wersji slave korzystasz? Może coś jest zepsute. Ja od zawsze korzystam z wersji z 15 lipca 1998 r. (920 bajtów). Nie stosowałem nowszych i wszystko działa.

[#5] Re: Gods - kody poziomów

@mailman, post #4

Mam nowszą wersję, chyba 2003 roku.

[#6] Re: Gods - kody poziomów

@PopoCop, post #5

W przypadku slave'ów nowsza, nie zawsze oznacza lepsza...

[#7] Re: Gods - kody poziomów

@PopoCop, post #1

Mam ten sam problem, czy jest jakieś lekarstwo na brak wyświetlania kodów w tej grze??
Ale kotleta odgrzałem

ps. jest nowsza wersja slava na whdload, zobacze może pomoże

Ostatnia aktualizacja: 14.05.2015 19:29:55 przez ponior
[#8] Re: Gods - kody poziomów

@ponior, post #7

Zainstalowałem najnowszego slava i jakąś inna wersje gods i kody sie pojawiają
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem