[#1] Ambermoon solucja i poradnik - ACS
Poszukuję opisu/solucji do gry Ambermoon. Wyczytałem na forum, iż w czasopiśmie ACS nr.: 05/2000 oraz 06/2000 zamieszczono takową.
W związku z tym, szczęśliwych posiadaczy tych że, bardzo gorąco proszę o kontakt. Osoby posiadające skany/foto stron - WELCOME!

Przyjaciel google niestety nie znalazł tych numerów, a i z solucją do gry też kiepsko

pozdro.

[#2] Re: Ambermoon solucja i poradnik - ACS

@newguru, post #1

Co prawda pism już nie mam, ale solucja z tego co pamiętam była niekompletna, więc za bardzo się nie napalaj :)
Chyba że akurat numeru z częścią 2 solucji nie miałem.
[#3] Re: Ambermoon solucja i poradnik - ACS

@newguru, post #1

Mam obydwa numery bo pamiętam że pożyczałem niedawno znajomemu który też potrzebował tej solucji właśnie. Skany jestem w stanie wykonać jutro.

[#4] Re: Ambermoon solucja i poradnik - ACS

@Logan, post #3

Super! wielkie dzięki Logan alias B.J. Blazkowitz bede czekał z niecierpliwością

[#5] Re: Ambermoon solucja i poradnik - ACS

@newguru, post #1

Powodzenia w graniu :D Masz wersję niemiecko języczną ?

[#6] Re: Ambermoon solucja i poradnik - ACS

@Hubez, post #5

też

[#7] Re: Ambermoon solucja i poradnik - ACS

@newguru, post #6

Sprawdź GG :)

Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem