[#1] Udawacz...
Zaintrygowani tematem? Hehe, w sumie chodzi o pomoc: potrzebuje dźwięku w amithlonie, a nie wiem jak się to wszystko dalej rozwija. Dlaczego potrzebuję dźwięku? Bo chcę swojego Digi Booosia. W d.. mam pecetyczne oprogramowanie muzyczne ( można się tym podetrzeć, a i to może nie wyjść ;) ). Przejrzałem kilkadziesiąt programów na Jedynie Słuszną Platformę i wniosek jeden: Poor PC musicians.....
Jeśli ktoś będzie w stanie pomóc proszę na maila, lub forum.
[#2] Re: Udawacz...

@TJindy, post #1

W dokumentacji do amithlona jest napisane jakie karty dzwiekowe sa obslugiwane. A po drugie, za nim zadasz pytanie na forum, zobaczy pierwej czy juz ktos go nie zadal. Temat dziwieku pod amithlonem juz sie przewijal w odpowiednim dla niego dziale forum.
[#3] Re: Udawacz...

@reactor, post #2

a jesli karta jest zgodna z SB lub VIA97? To czemu nie obsługuje ? To nie ma być konkret odp. tylko stwierdzenie faktu. BTW. wiem, zorientowałem się po tym jak wysłałem na to forum ( że jest osobna działka).
[#4] Re: Udawacz...

@tjindy, post #3

Zapytaj na odpowiednim forum (wpisujac odpowiedni temat). Tam czesto odpowiada eNgine, ktory dobrze zna temat amithlona.
[#5] Re: Udawacz...

@reactor, post #4

Przeniosłem wątek do właściwego działu.
[#6] Re: Udawacz...

@TJindy, post #1

Troche nie w temacie. Wyprobuj Samplitude Producera. Nie jest to tracker tylko wieloslad i efectem pracy bedzie wave lub mp3, jednak jest duzo latwiejszy i przyjemniejszy podczas pracy niz CoolEdit. Wersja Producer jest dla "ludu" i oferuje 8 sciezek stereo. Za pomoca tego programu mozna takze profesjonalnie realizowac material oraz masteringowac.
http://www.samplitude.com/de/dwnloads.htm
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem