[#1] super frog
mam kompa dopiero od paru miesiecy strasznie chcialbym pograc w super froga nikt mi niechce pomuc bo niewiedza jak go uruchomic a ja tym bardziej prosze pomuzcie mi to uruchomic !!!!!!!!!!!! ja niemam kompletnie pojecia pozdrawiam.

[#2] Re: super frog

@krzysiek25000, post #1

Może jaśniej tzn. jaki komp itp.

[#3] Re: Superfrog

@krzysiek25000, post #1

Pierwsze i zasadnicze pytanie: Jaki komputer posiadasz?

aaargh, Malin! Wyprzedziłeś mnie o sekundy :D

Ostatnia modyfikacja: 13.03.06 18:40
[#4] Re: super frog

@krzysiek25000, post #1

A ja tesh mam kompa :P
[#5] Re: super frog pomocy!!!

@Malin, post #2

normalny pc za 3000tys chodzi mi oto ze nieumiem na nim nic zrobic bo mam go dopiero 4 mc a kumple powiedzieli ze niezajmuja sie bzdurami h... nie kumple wielkie cwaniaki prosze o pomoc krok po kroku jesli to mozliwe --uwielbialem ta gre i chcialbym w nia zagrac na pc jesli to mozliwe PROSZE POMUZCIE pozdrawiam

[#6] Re: super frog pomocy!!!

@krzysiek25000, post #5

Jest super frog na pc ale na grzybku z xp to chyba raczej średnio będzie chciało działać więc pozostaje dosbox albo start z dyskietki rozruchowej W98....

[#7] Re: super frog pomocy!!!

@krzysiek25000, post #5

W Superfroga w wersji ami najlepiej gra się na telewizorze :D

[#8] Re: super frog

@krzysiek25000, post #1

Eee no moglibyście mu pomóc :P

Musisz pobrać emulator WinUAE, romy Amigi 500, konfigurację i samą grę. .

[#9] Re: super frog

@C64, post #8

Może pobrać też wersje na pc, to chyba bedzie prostsze :) Z dyskietką startową W98 to odpali bez problemu.

[#10] Re: super frog

@Malin, post #9

Muzyka w czasacgh Superfroga to niebyła mocna strona Pecetów, a muzyka w Superfrogu na Ami wymiata :D Lepiej zagraj na Amidze

[#11] Re: super frog

@Malin, post #9

A co trudnego jest w odpaleniu winuae z SF-em? :P

[#12] Re: super frog

@koodlaty, post #11

Na Amidze odpalenie SuperFroga jest łatwiejsze :D Pozatym lepiej się gra :D

[#13] Re: super frog

@koodlaty, post #11

Skoro kolega ma pc od niedawna to z uae może miec większe problemy niż z odpaleniem wersji pc-towej.

[#14] Re: super frog

@Korni, post #12

No przecież o tym mówię :P

[#15] Re: super frog

@Malin, post #13

UAE razem z AmiKitem nie jest takie straszne, o ile zdobedzie AmigaOS i jakis kickstart.

[#16] Re: superfrog

@vi-bee, post #15

Zamiast zdobywać można po prostu kupić Amiga Forever i mieć wszystko w nosie.
[#17] Re: superfrog

@mailman, post #16

Albo po prostu kupić za 30 zeta A500 na Allegro... Jakby taniej, a w nosie można mieć wszystko i tak :D
[#18] Re: superfrog

@recedent, post #17

Też tak można :D
[#19] Re: super frog

@krzysiek25000, post #1

Do Krzysiek25000 sluchaj ja ci pomoge ja sie z tym meczylem prawie rok i nikt niechcial mi pomuc ale jakos sam dalem rade.Niebuj zaby OK
[#20] Re: super frog pomocy!!!

@Malin, post #6

Czlowieku co ty pieprzysz jakie xp jaki dos hahahhaha

ja mam xp i superfrog chodzi mi bez zadnego dosa tylko na emulatorze WinUAE
[#21] Re: super frog pomocy!!!

@Malin, post #6

ale nawet na w98 nie bedzie dzwieku w pctowej wersji sf (dzwiek byl tylko pod nielicznymi kartami) ..za to na xpeku mozna odpalic superfroga za pomoca dosboxa ->chodzi doskonale ..ale jednak grzybowy sf to nie ten sam co na ami ...
[#22] Re: super frog

@Malin, post #13

Do szybkiego odpalania gier na UAE bez zbednego grzebania w konfiguracji jest http://www.lemonamiga.com/lemonade/ ;)

[#23] Re: super frog pomocy!!!

@Felek997, post #20

po pierwsze, on nie pieprzy, tylko mówi, po drugie, chodziło mu o wersję PCtową Super Froga, widać problemy masz ze zrozumieniem textu.

PCtowy superfrog raczej na XP nieodpalisz, chyba że za pomocąwcześniej wspomnianego DOSBoXa lub floopa startowego Win$98.

Jeśli chodzi o wersję Amigową, to emulator. Więc dlaczego od razu wyskakiwać z hasłem: "człowieku co Ty pieprzysz" ? omg troche kultury stary, masz zaledwie 2 posty na tym forum a dogadujesz weteranom.

Imo bany na tym forum powinny ostatnio lecieć jeden za drugim.

Jeśli chodzi o temat, to jeśli szanowny kolega założyciel tego tematu potrafi go założyć, potrafi się uprzednio zarejestrować oraz zalogować (WOW!) to chyba potrafi użyć opcji SZUKAJ ? albo poczytać FAQ ?? O M G !

Ostatnia modyfikacja: 11.05.07 16:48
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem