[#61] Re: klient torrent

@madman15, post #60

To wszystko abstrahując już od głównego tematu, czyli tego, że Kaka nie ma się co obawiać że na sieci osiągnie transferu z neta szybszego niż prędkość zapisu na dysk (co należało dowieść).

[#62] Re: klient torrent

@GumBoy, post #61

W końcu podłączyłem Amigę po remoncie pokoju i postanowiłem sam sprawdzić jaki ja mam transfer do Amigi z sieci. Za źródło wziąłem plik z Aminetu: http://aminet.net/game/misc/foobillard.i386-aros.zip . Ma on 1.4MB i ściągałem go normalnie IBrowserem. Wskazania transferu wskazywały od 85000 do 90000 cps. Czyli coś około 83kB/s. Plik ściągał się 18s.

Jak widać nie są to porywające wyniki. Ale ja mam neostradę 1mega.

A jak u innych ściąga się ten plik na Amigę?
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem