@pampers,
post #26
Tytułem wyjaśnienia, mój post był rodzajem prowokacji, która miałaby skutkować dyskują na temat tego co jest możliwe do zrobienia a co należy pominąć w planach z różnych przyczyn.
"Z drugiej strony w jaki sposób wpłynąć jakkolwiek na decyzje MOSTeamu?"
A no tak jak to się robi w cały cywilizowanym świecie, dyskutować a konkluzje przesyłać do decydentów, tak żeby mieli obraz sytuacji. Mamy w swoich szeregach przedstawicieli samej góry, więc jak sądze da się to zrobić. Gościnność PPA pozwoli nam na taki dysput a wyżej wymienieni przedstawiciele odpowiedzą na wątpliwości oraz przedstawią "głos ludu" gdzie trzeba (jeśli będą tak uprzejmi). Chciłem zauważyć, że nie jesteśmy taką małą sobie grupką użytkowników MOSa - na moje oko jakieś 10%, więc możemy coś znaczyć - mam nadzieję.
"Zbysiuk, to z wybrzydzaniem nie było w żadnym stopniu skierowane do Ciebie"
Wcale tak tego nie odebrałem, to "wybrzydzanie" jest powodem moich dociekań. Byłoby dobrze, żeby każdy trochę "powybrzydzał" i żeby wyłonił się z tego jakiś konkret.
"Parę postów wyżej piszesz o tym, jak MOSTeamu unosi się gdy wspominane są PB lub G5, które skutkuje pukaniem się w głowę"
Tak właśnie nie powinno być. Może ta odpowiedź wynikała z mojej nieświadomości złożoności problemu a może z lekceważenia mojej osoby. Tak czy owak nie powinna mieć miejsca.