@Zbysiuk,
post #1
Witam. Ja osobiście mam tablet graficzny, który swego czasu kupiłem do PC i nazywa się BAMBOO FUN. Model CTE-450 firmy WACOM.
Dla ciekawości kilka dni temu podpiąłem go pod Pegasosa (z mos 2.7 - wiadomo) Ten go szybko wykrył i już mogłem używać piórka i mysz odstawić na bok. Wszystkie przyciski w piórku działają prawidłowo. Na pierwszy plan poszedł gribouillis i tu doznałem szoku. Dowiedziałem się, że w piórku działa nacisk - czyli im mocniej naciskam je tym mocniejsza linia się pojawia (W PC też oczywiście działa, tylko nie śniło mi się, że i pod mosem będzie działał). Jestem bardzo zadowolony z tego faktu. Miałem kiedyś tablet Pentagrama, ale ta firma mnie zawiodła - gdy się pojawił Windows Vista i wyżej, firma nie wypuściła sterowników do tego tabletu. Z Wacomem nie ma tego problemu. Także bardzo polecam.
(Wcześniej właśnie miałem tablet Pentagram Quadpen i firma nie wypuściła do niego sterowników pod Windows Vista i Windows 7. Oba systemy go rozpoznają, jednak nie działa w nich nacisk na piórko, to wszystko).
Ostatnia aktualizacja: 02.01.2012 23:11:37 przez gilban
Ostatnia aktualizacja: 02.01.2012 23:16:12 przez gilban