Forum » PPA
[#1] Znikanie wypowiedzi ?
Z zamkniętego a potem otwartego wątku "Oszust na PPA" jakiś anonimowy administrator był łaskaw wyciąć bez komentarza i wyjaśnienia moje dwie wiadomości i jedną administratora.
Czy mam rozumieć że na PPA zapanuje cenzura jak na execu ?
A bany będą rozdawana prawem kaduka czyli np. za otworzenie wątku zamkniętego przez nerwowego administratora który potem został jednak otwarty. Bana jednak nie cofnięto wyszukując nowych przewinień zabanowanego.
Ile jeszcze takie samowolki będą trwały ?

Pozdrawiam
[#2] Re: Znikanie wypowiedzi ?

@RadoslawF, post #1

mailman pisał, że usunie Twojego i swojego, bo to offtopy były
[#3] Re: Znikanie wypowiedzi ?

@parallax, post #2

Nie widać w wątku informacji o przeniesieniu tych postów, nie ma też odpowiedzi administratora na moje pytanie. Dla kogoś patrzącego z boku wygląda to tak, jeden administrator strzelił babola z którego musiał się wycofać ale z bana już nie, a co będzie byle użytkownik podskakiwał takiej personie jak administrator i teraz tłumaczą że ban nie był tylko za to co napisał administrator w sentencji wyroku tylko doszukują się innych powodów dla których ban będzie usprawiedliwiony.
Nie będzie, publicznie ogłosili że ban jest za kontynuowanie wątku zamkniętego który już nie jest zamknięty. W moim odczuciu powinni bana cofnąć a zabanowanego użytkownika przeprosić.
A na przyszłość pisać kompletne "sentencje wyroków" aby sytuacje się nie powtórzyła.

Pozdrawiam
[#4] Re: Znikanie wypowiedzi ?

@RadoslawF, post #3

W moim odczuciu powinni bana cofnąć a zabanowanego użytkownika przeprosić.
A na przyszłość pisać kompletne "sentencje wyroków" aby sytuacje się nie powtórzyła.

Całe szczęście, ze nie Ty o tym decydujesz. Zbyt łatwo idzie Ci wyciągnie bardzo pochopnych wniosków na podstawie szczątków informacji.

Benedykt Dziubałtowski

p.s. swoje posty znajdziesz w hyde parku.
[#5] [post oznaczony jako OT] wyświetl Re: Znikanie wypowiedzi ?
[#6] [post oznaczony jako OT] wyświetl Re: Znikanie wypowiedzi ?
[#7] [post oznaczony jako OT] wyświetl Re: Znikanie wypowiedzi ?
[#8] Re: Znikanie wypowiedzi ?

@RadoslawF, post #6

Waż słowa. Nie ja poprzenosiłem te posty do innych tematów.
Wyroki Ty lubisz wydawać przewoźne na postawie szczątkowych informacji.

Benedykt Dziubałtowski
[#9] [post oznaczony jako OT] wyświetl Re: Znikanie wypowiedzi ?
[#10] [post oznaczony jako OT] wyświetl Re: Znikanie wypowiedzi ?
[#11] Re: Znikanie wypowiedzi ?

@Benedykt Dziubałtowski, post #8

Nie wiem kto przenosił, nie wiedzieć dlaczego jakiś administrator zrobił to bez komentarzą że przeniesiono i przeniósł do wątku nie bardzo związanego z tematem jaki poruszyłem.
Nie pisz że lubię wydawać wyroki, bo na razie to omawiamy twoje wyroki z jednego się wycofałeś a drugiego bronisz z zapałem godnym lepszej sprawy.
Co do szczątkowych informacji to sam napisałeś:
"Dwa tygodnie urlopu za ponowną próbę otwarcia zamkniętego tematu.

Benedykt Dziubałtowski "
A jak wszyscy widza ta przyczyna jest już nieaktualna z powodu: "Po naradzie w redakcji temat zostaje posprzątany i ponownie otwarty." co oznacza że zabanowany użytkownik jednak miał prawo do dalszej dyskusji.

Pozdrawiam
[#12] [post oznaczony jako OT] wyświetl Re: Znikanie wypowiedzi ?
[#13] [post oznaczony jako OT] wyświetl Re: Znikanie wypowiedzi ?
[#14] [post oznaczony jako OT] wyświetl Re: Znikanie wypowiedzi ?
[#15] [post oznaczony jako OT] wyświetl Re: Znikanie wypowiedzi ?
[#16] [post oznaczony jako OT] wyświetl Re: Znikanie wypowiedzi ?
[#17] [post oznaczony jako OT] wyświetl Re: Znikanie wypowiedzi ?
[#18] Re: Znikanie wypowiedzi ?

@RadoslawF, post #1

Rozpoczęty przez Ciebie oftop do wątku w HP przeniosłem ja. Uznałem, że nie ma potrzeby się powtarzać, bo mój post musiałby brzmieć tak samo jak wpis Benedykta ("temat zostaje ponownie posprzątany. Część postów została przeniesiona w TO MIEJSCE"). Przypominam również, że zgodnie z regulaminem portalu, który zaakceptowałeś Decyzje ustanowione przez użytkownika "moderator" są ostateczne i nie podlegają dyskusjom. Jeśli Ci się to nie podoba, to regulamin zawsze możesz odrzucić. Niestety, wiąże się to z usunięciem konta na portalu.
[#19] Re: Znikanie wypowiedzi ?

@parallax, post #2

Nikt niczego nie usuwał. Zostało po prostu przeniesione zgodnie z prośbą administratora, aby wątku niezwiązanego z tematem nie ciągnąć. Rozgraniczajmy usuwanie od przenoszenia, bo widzę wielu ma nadal problem z rozgraniczeniem tych kwestii.
[#20] Re: Znikanie wypowiedzi ?

@recedent, post #18

Decyzje ustanowione przez użytkownika "moderator" są ostateczne i nie podlegają dyskusjom.

Czyli dyskutowanie na temat decyzji moderatora jest naruszeniem regulaminu i podlega Sankcjom?

Ostatnia aktualizacja: 23.08.2012 08:52:17 przez GumBoy
[#21] [post oznaczony jako OT] wyświetl Re: Znikanie wypowiedzi ?
[#22] Re: Znikanie wypowiedzi ?

@GumBoy, post #20

Nie znam forum na którym było by inaczej.

Benedykt Dziubałtowski
[#23] Re: Znikanie wypowiedzi ?

@mailman, post #19

Wydawało mi się, że napisałeś że usuniesz, sorka :)
[#24] [post oznaczony jako OT] wyświetl Re: Znikanie wypowiedzi ?
[#25] [post oznaczony jako OT] wyświetl Re: Znikanie wypowiedzi ?
[#26] [post oznaczony jako OT] wyświetl Re: Znikanie wypowiedzi ?
[#27] [post oznaczony jako OT] wyświetl Re: Znikanie wypowiedzi ?
[#28] [post oznaczony jako OT] wyświetl Re: Znikanie wypowiedzi ?
[#29] [post oznaczony jako OT] wyświetl Re: Znikanie wypowiedzi ?
[#30] [post oznaczony jako OT] wyświetl Re: Znikanie wypowiedzi ?
Forum » PPA
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem