Wątek zamknięty
[#751] Re: Ceny złomu Amigowego na EBAY , ALLEGRO czesc.1

@gorzyga, post #750

Szczerze? To ja nawet po rozmowie z kupującym nie doznałem takiego optymizmu...
Ja mam czas, poczekam chwilę, a potem skontaktuję się najwyżej z Allegro i może coś razem urodzimy.
Czemu sprzedałem graty? Bo po prostu zostałem 1 żywicielem rodziny, i są pewne priorytety w życiu. Owszem, powoli teraz mogę zbierać sobie na jakąś A3000/A4000 ale i tak w razie czego zrezygnuję z tego w imię wyższych zasad... do korzeni/pragnień się wróci...
:)
[#752] Re: Ceny złomu Amigowego na EBAY , ALLEGRO czesc.1

@Tom Rain, post #751

chyba ze tak w sumie jak sie kolo uprze to i tak nie kupi tylko jaki sens licytacji ? SC i Grafe sobie powinienes zostawic tymbardziej juz SC z FF keidys kupisz amige i bedziesz plakal ze niema tego jak podlaczyc pod vga no chyba ze 3000 ff na pokladzie ale osobiscie nie ciagnie mnie ten model i watpie zeby ciebie pociagnal skoro miales 4000 . ps zapomnialem sie spytac a co z MOBO a4k?

Ostatnia aktualizacja: 20.04.2012 22:45:56 przez Blendor
[#753] Re: Ceny złomu Amigowego na EBAY , ALLEGRO czesc.1

@Blendor, post #752

A MOBO leży sobie bez SB 11 i bez Kickstartu i się dziwnie na mnie patrzy :P
[#754] Re: Ceny złomu Amigowego na EBAY , ALLEGRO czesc.1

@Tom Rain, post #753

nie chcesz sprzedac?
[#755] Re: Ceny złomu Amigowego na EBAY , ALLEGRO czesc.1

@Blendor, post #754

ktoś zna może historię TEJ aukcji? bo to naprawdę... nieprawdopodobne! nie było ofert kupna. Ponad 500 wyświetleń.
[#756] Re: Ceny złomu Amigowego na EBAY , ALLEGRO czesc.1

@newguru, post #755

A ja widzę 13 ofert do kwoty 166pln lecz sprzedający zamknął aukcje dopisując koment "Usterka (prawdopodobnie zasilacz), wystawie ponownie z zasilaczem od pc"
[#757] Re: Ceny złomu Amigowego na EBAY , ALLEGRO czesc.1

@waldiamiga, post #756

Koncowa kwota jaka padla to 255zl, prawdopodobnie sprzedana poza aukcja.
[#758] Re: Ceny złomu Amigowego na EBAY , ALLEGRO czesc.1

@waldiamiga, post #756

A tak, faktycznie. Nie potrafię się połapać w tym nowym rozkładzie z allegro. Zawsze patrze na samą górę, a tam: Przedmiot nie został kupiony, 1,00 zł , Licytacja zakończona, Nie było ofert kupna.
Trochę to bez sensu, bo były oferty I jak już to odwołana, a nie zakończona. No to wyjechałem z tym postem... Smiech
[#759] [post oznaczony jako OT] wyświetl Re: Ceny złomu Amigowego na EBAY , ALLEGRO czesc.1
[#760] [post oznaczony jako OT] wyświetl Re: Ceny złomu Amigowego na EBAY , ALLEGRO czesc.1
[#761] [post oznaczony jako OT] wyświetl Re: Ceny złomu Amigowego na EBAY , ALLEGRO czesc.1
[#762] [post oznaczony jako OT] wyświetl Re: Ceny złomu Amigowego na EBAY , ALLEGRO czesc.1
[#763] [post oznaczony jako OT] wyświetl Re: Ceny złomu Amigowego na EBAY , ALLEGRO czesc.1
[#764] [post oznaczony jako OT] wyświetl Re: Ceny złomu Amigowego na EBAY , ALLEGRO czesc.1
[#765] [post oznaczony jako OT] wyświetl Re: Ceny złomu Amigowego na EBAY , ALLEGRO czesc.1
[#766] [post oznaczony jako OT] wyświetl Re: Ceny złomu Amigowego na EBAY , ALLEGRO czesc.1
[#767] [post oznaczony jako OT] wyświetl Re: Ceny złomu Amigowego na EBAY , ALLEGRO czesc.1
[#768] Re: Ceny złomu Amigowego na EBAY , ALLEGRO czesc.1

@hdtv_maniac, post #763

RadosławF a czy Ty w końcu dorośniesz i pojmiesz że prawo rynku reguluje ceny a nie razem z Blendorem robicie bagno z portalu amigowego. O byle co obsmarujecie każdego co ma zdanie inne od Waszego macie z tego niebywałą pożywkę ba nawet twierdze że dzięki temu szydzeniu i zwymyślaniu każdego od handlarzyn zależy Wasza egzystencja. Wcale bym się nie zdziwił jak Blendor posiada więcej kont i Ty m.in jesteś jednym z nich a widząc jego teksty" to chore", "podlega leczeniu" "lecz się na głowę" i jego zachowanie jestem skłonny nawet przypuszczać że z lekarz_med robią tutaj małe show ;) Jesteście strasznie zakompleksieni....zarabiacie pewnie najniższą krajową i każdy kto zarabia więcej i może sobie kupić co mu się podoba jest już obiektem dla drwin kto Wam broni handlować sprzętem skoro doskonale znacie ceny nikt nie zamierza prowadzić fundacji charytatywnej a najwięcej uciechy macie zapewne jak ktoś odpisuje na trollowanie bo jesteście wtedy w centrum uwagi i ten post jest najpopularniejszy normalnie celebryci :)
Gdybym to ja był administratorem tego forum już dawno bym osobę pokroju Blendora zbanował dożywotnio za jego "demokratyczne" wypowiedzi.
Nawet ktoś mało inteligentny zauważy że hdtv_maniac to kolejny klon Blendora

Ostatnia aktualizacja: 22.04.2012 11:49:06 przez miro_78
[#769] [post oznaczony jako OT] wyświetl Re: Ceny złomu Amigowego na EBAY , ALLEGRO czesc.1
[#770] [post oznaczony jako OT] wyświetl Re: Ceny złomu Amigowego na EBAY , ALLEGRO czesc.1
[#771] [post oznaczony jako OT] wyświetl Re: Ceny złomu Amigowego na EBAY , ALLEGRO czesc.1
[#772] [post oznaczony jako OT] wyświetl Re: Ceny złomu Amigowego na EBAY , ALLEGRO czesc.1
[#773] [post oznaczony jako OT] wyświetl Re: Ceny złomu Amigowego na EBAY , ALLEGRO czesc.1
[#774] Re: Ceny złomu Amigowego na EBAY , ALLEGRO czesc.1

@miro_78, post #768

Dorosnę jak twoje "prawo rynku" zacznie regulować ceny.
A bagno nie my robimy a grupa handlarzy bardzo zbulwersowana krytyką swoich poczynań.
Jak się uspokoisz i poczytasz na spokojnie to zobaczysz ile osób i konkretnie kto celuje w inwektywach.

Pozdrawiam
[#775] [post oznaczony jako OT] wyświetl Re: Ceny złomu Amigowego na EBAY , ALLEGRO czesc.1
[#776] [post oznaczony jako OT] wyświetl Re: Ceny złomu Amigowego na EBAY , ALLEGRO czesc.1
[#777] [post oznaczony jako OT] wyświetl Re: Ceny złomu Amigowego na EBAY , ALLEGRO czesc.1
[#778] [post oznaczony jako OT] wyświetl Re: Ceny złomu Amigowego na EBAY , ALLEGRO czesc.1
[#779] [post oznaczony jako OT] wyświetl Re: Ceny złomu Amigowego na EBAY , ALLEGRO czesc.1
[#780] [post oznaczony jako OT] wyświetl Re: Ceny złomu Amigowego na EBAY , ALLEGRO czesc.1
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem