[#1] AmiGG nie moge sie zalogowac
Nie moge sie zalogowac, albo laczy sie w nieskonczonosc. hellp! wersja amigg to 0.43.112.

[#2] Re: AmiGG nie moge sie zalogowac

@Korni, post #1

Moja siostra ma od pewnego czasu podobną przypadłość. Z AmiGG korzystam ja i ona, gdy uruchomi AmiGG i jako user jest ona, to nie zaloguje się za Chiny ludowe. Więc przełącza na mnie, a potem znowu na siebie i wtedy pójdzie.
Ciężko mi więc Ci doradzić, Korni.
Ja używam wersji 0.43.106 i więcej nie chcę na razie :).

[#3] Re: AmiGG nie moge sie zalogowac

@Korni, post #1

No, wracajac do Koszmaru z Ulicy Wiazow...a na WinUAE tez masz problemy? Jezeli nie, to moze jeszcze cos nie tak jest z udostepnieniem lub to wina jakiegos firewala?
[#4] Re: AmiGG nie moge sie zalogowac

@Andrzej Drozd, post #3

Niwiem nieuzywam winuae, tylko uae i to nie pod win tylko mosem :D

[#5] Re: AmiGG nie moge sie zalogowac

@Korni, post #4

Na pc tez sie zalogowav niemoge, czyzbym cos zle poustawial alno moze jakis firewall? alno awaria serwera gg?

Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem