[#1] Voice chat
Działa w AmiGG Voice chat? I czy to to samo co GaduGadu na głos?
[#2] Re: Voice chat

@Arbuz, post #1

Nie.

[#3] Re: Voice chat

@MinisterQ, post #2

To po co taka opcja szczuje ludzi? A może będzie w przyszłości?
[#4] Re: Voice chat

@Arbuz, post #3

Jest wiele opcji które szczują ludzi w AmiGG. A w przyszłości - może.

[#5] Re: Voice chat

@MinisterQ, post #4

No to do pracy rodacy. Oczywiście jak będzie czas i ochota.
[#6] Re: Voice chat

@MinisterQ, post #4

to amigg ma jakąś przyszłość ?

[#7] Re: Voice chat

@MinisterQ, post #4

A co ta przyszlosc moze uczynic bardziej precyzyjna? My tu rozmawiamy szczerze, poprostu powiedz "chlopaki ja tu chce Audi TT, poskladacie sie i juz bedzie" czy jakos tak.

[#8] Re: Voice chat

@MinisterQ, post #2

Słuchaj, pytam poważnie. Ile trzeba posmarować żebyć rozbudował to AmiGG o tę przydatną funkcję jak obsługa głosu? Bo kilku chętnych by się znalazło.
[#9] Re: Voice chat

@Zbysiuk, post #7

Calkowicie popieram Arbuza. Poniewaz korzystam z programu dosc intensywnie jestem gotowy wylozyc jakas sumke ale jak uslyszalem, ze go rozwijac Autor nie bedzie to mi sie jakos nieswojo zrobilo..

Ostatnia modyfikacja: 29.08.2008 21:57:38
[#10] Re: Voice chat

@Zbysiuk, post #9

ale jak uslyszalem, ze go rozwijac Autor nie bedzie to mi sie jakos nieswojo zrobilo..

"Obecnie program nie jest dalej rozwijany, a jego miejsce zajął nowy projekt BrainWasher"

http://amigg.integradesign.org/PL/index.php?url=bw_informacje

[#11] Re: Voice chat

@alpine, post #10

Wszystko pięknie ale kiedy i to pytanie jest najważniejsze
[#12] Re: Voice chat

@Zbysiuk, post #7

A co ta przyszlosc moze uczynic bardziej precyzyjna?

Więcej czasu, i ochoty, lepsza motywacja.

My tu rozmawiamy szczerze, poprostu powiedz "chlopaki ja tu chce Audi TT, poskladacie sie i juz bedzie" czy jakos tak.

Wszyscy dobrze wiemy jak wygląda sytuacja w takich przypadkach. Szumne akcje, i zapowiedzi, i zwykle się na tym kończy.
Obecnie mam dość pracowity okres w pracy, do tego dochodzą zlecenia (płatne), które wykonuję poza nią. Jeśli miałbym BrainWasherowi poświęcać tyle czasu co kiedyś, to nie ukrywam, że musiało by to mieć jakieś odbicie w kwestii finansowej. Nie wymagam wiele, wystarczyła by rekompensata jednego, przeciętnego zlecenia. ;) Jedno takie zwykle trwa około miesiąca, i daje mi dodatkowy zysk w granicach 2-3 tyś. złotych.
Bez tego niestety na rozwój BrainWashera pozostaje czasu pomiędzy zleceniami, pracą, i życiem osobistym - czyli w praktyce - niewiele.
Takie czasy.
To po pierwsze. Po drugie - protokoły GG/Tlen + telefon są zamknięte, bądź słabo udokumentowane. Oczywiście dla chcącego nic trudnego, niemniej to jest dość poważna funkcjonalność, której implementacja siłą rzeczy musiała by trochę potrwać; możliwe że szybszej implementacji rozmów głosowych można by oczekiwać z pomocą Jabbera niż GG/Tlen. Sprzęt do testów mam (pegaz), więc to nie jest problem.

[#13] Re: Voice chat

@MinisterQ, post #12

Dzięki przynajmniej konkretnie napisałeś. Trzeba robić zrzutę.
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem