@Zbysiuk,
post #7
A co ta przyszlosc moze uczynic bardziej precyzyjna?
Więcej czasu, i ochoty, lepsza motywacja.
My tu rozmawiamy szczerze, poprostu powiedz "chlopaki ja tu chce Audi TT, poskladacie sie i juz bedzie" czy jakos tak.
Wszyscy dobrze wiemy jak wygląda sytuacja w takich przypadkach. Szumne akcje, i zapowiedzi, i zwykle się na tym kończy.
Obecnie mam dość pracowity okres w pracy, do tego dochodzą zlecenia (płatne), które wykonuję poza nią. Jeśli miałbym BrainWasherowi poświęcać tyle czasu co kiedyś, to nie ukrywam, że musiało by to mieć jakieś odbicie w kwestii finansowej. Nie wymagam wiele, wystarczyła by rekompensata jednego, przeciętnego zlecenia. ;) Jedno takie zwykle trwa około miesiąca, i daje mi dodatkowy zysk w granicach 2-3 tyś. złotych.
Bez tego niestety na rozwój BrainWashera pozostaje czasu pomiędzy zleceniami, pracą, i życiem osobistym - czyli w praktyce - niewiele.
Takie czasy.
To po pierwsze. Po drugie - protokoły GG/Tlen + telefon są zamknięte, bądź słabo udokumentowane. Oczywiście dla chcącego nic trudnego, niemniej to jest dość poważna funkcjonalność, której implementacja siłą rzeczy musiała by trochę potrwać; możliwe że szybszej implementacji rozmów głosowych można by oczekiwać z pomocą Jabbera niż GG/Tlen. Sprzęt do testów mam (pegaz), więc to nie jest problem.