[#1] Rozdzielczości, zmiana ekranu
Witam
Ludzie podpowiedzcie mi co zmienić lub jaki wpis w Netsurf AGA żeby przeglądarka odpalała się
w trybie productivity na monitorze PC.
Za każdym razem przechodzi mi w Pal.
Troszkę z tym walczyłem ale nie mam pomysłu.
Pozdrawiam
[#2] Re: Rozdzielczości, zmiana ekranu

@mwb113, post #1

Jest jakiś program pod WB do wymuszania wyboru ekranu na otwieranych programach. NewMode lub jakoś tak. Nie na wszystkich programach działał mi poprawnie ale kilka działało super. Można też zapisać ustawienia dla poszczególnych programów.
[#3] Re: Rozdzielczości, zmiana ekranu

@Rafał A-3000, post #2

ok
dzięki sprawdzę czy chodzi.
[#4] Re: Rozdzielczości, zmiana ekranu

@mwb113, post #1

ScreenModeChan aplikacje które korzystają z trybu PAL mogą działać nie poprawnie, ale przeglądarka chyba z niego nie korzysta.
[#5] Re: Rozdzielczości, zmiana ekranu

@amizet, post #4

Dobra dzięki panowie
poradziłem sobie Programik Newmode link z aminetu działa, wszystko wyświetla

Ostatnia aktualizacja: 20.09.2014 11:08:11 przez mwb113

Ostatnia aktualizacja: 20.09.2014 11:08:44 przez mwb113
[#6] Re: Rozdzielczości, zmiana ekranu

@mwb113, post #5

Szkoda że WHDLoad nie chodzi w taki sposób jak przegladarka, nie można ekranu z Pal-em przeżucić. Jeszcze raz dzieki za prog.
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem