[#1] Ppc i bv - problemow ciag dalszy
Po dwutygodniowej walce, zmianie zasilacza, plyty - moge powiedziec, ze juz nie mam pomyslow. Amiga raz(!) wczytala system - pozostale proby to start i na tym sie konczy. Zmienilem zasilacz na podobny 200W - bez zmian, plyte na 1d4 - bez zmian. Na mojej 2b dodalem na 140 pin napiecie +5v jak poradzil kolega Marcin - ppc dzialalo, bv juz nie.
No i niestety od wczoraj samo ppc odmawia posluszenstwa i tylko milo ogrzewa pokoj. Amiga startuje i tyle. Szczerze mowiac koncepcje mi sie koncza, pelny tuning to dla mnie jednak hardkor jesli chodzi o lutowanie. Niewiem za bardzo co mozna jeszcze zmienic. Postaram sie pomierzyc napiecia jak znajde gdziesik jakis miernik. Jesli ktos ma pomysly - 509 933 928, moga byc nawet dlugasne smsy z netu, niewiem czy znajde czas na odwiedzenie PPA. Z gory dzieki.
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem