[#31] Re: AmigaAMP

@] SKOLMAN_MWS ˇ agrEssOr [, post #22

male sprostowanie mam system 3.1 i amigg chodzilo mi od wersji 0.43.39 chyba od tej wersji do teraz

[#32] Re: AmigaAMP

@AmigaRuleZZZ, post #30

Wersje 5.x na Pauli maja mniejsza dynamike i dzwiek jest przyciszony. Zostan przy 4.x.
[#33] Re: AmigaAMP

@] SKOLMAN_MWS ˇ agrEssOr [, post #24

jeszcze sprawdź ten plugin i wiesz jakby co to pisz

Akurat Plasma plugin to mam zainstalowany. Przyznam ze wysoko postawiles poprzeczke. Raz ze plugin wymaga PPC, a ja nie mam jeszcze emulacji WOSa. Dwa ze z tego co pisze w dokumentacji plugin poprawnie dziala tylko na wbudowanych engine AmigaAMPa, a nie na mpega.library. Nie musze chyba dodawac ze jak kazdy user OS4.0 uzywam AmigaAMPa wlasnie w oparciu o natywna mpega.library.
Jednak mimo wszystko nie udalo mi sie wywalic samego AmigaAMPa. Owszem zawiesil sie sam plugin (co musialo nastapic, z przyczyn wymienionych powyzej), jednak zabilem go GrimmReaperem i AmigaAMP dzialal poprawnie dalej

Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem