nie wiem czy już było, ale najwyraźniej pojawiła sie nowa wersja lha. archiwa goldeda sa nia pakowane, sam plik do pobrania ze strony http://www.dietmar-eilert.net/golded/files.htm
Ja mam w swoim archiwum wersje 3.0. Jeszcze nie mialem okazji jej uzywac i nie wiem skad ja mam. Kto chce to podesle. Aktualnie pakuje wersja 1.50 (zdaje sie ze na jakims grzybowym programie mialem problem z wyzszymi wersjami), a rozpakowuje XADem.
Natomiast jakiekolwiek wpisanie:
lha3
lha3 x archiwum.lha (itp.), wyswietla:
lha3 failed returncode 20
Plik ten w ogole nie posiada Helpa i nie wiadomo o co mu chodzi (mam tylko to bez zadnej dokumentacji). No ale jezeli jeszcze ktos chce to zapaszam na priv.
O w morde! Xvs.library twierdzi ze to jest normalny plik executable, jednak zagldnalem jeszcze do Braina w VirusZ (ktory nic nie wykryl za pomoca tego xvsa) i rzeczywiscie Lha v3 to wirus plikowy
Czy wie ktos jakie moga byc skutki uzycia tego? Trzy razy maltretowalem nim plik w RAM:
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies
(ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach.
Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy
niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki
internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.