[#1]
Poszukuje: AmigaBASIC z Amiga Extras 1.3.2 (A5oo)
Witam,
Przeszukalem net i poleglem. Prosze wiec o pomoc was na tym forum. Jestem posiadaczem kilku Amig (1200, 600, 2*CD32) i ogolnie tony innego sprzetu. Odkopalem ostatnio ksiazki od mojej pierszej Amigi 500, w tym fajna ksiazke do AmigaBASIC'u. Wiem ze byl kiepski, za Amos jest lepszy itd. Wtedy basic'a olalem (MasterSEKA 1.82 to bylo to! :) a teraz chwycila mnie nostalgia i chcialbym sobie pare programokow w tym poklepac. Klopot w tym, ze oprocz tych ksiazek i software'owego Kick'a 1.3 - nie mam juz dostepu do starego WorkBench'a 1.3. AmigaBASIC byl na dyskach Extras i to tylko do wersji 1.3.2. Stad moja prosba o przeslanie, najlepiej jako DMS - Workbench'a i Extras 1.3.2, a jesli ktos posiada to rowniez zawartosc dyskietki "The Very First" - te jeszcze mam, ale dawno z inna zawartoscia...
Poza tym - chetnie kupie Kickstart 1.3 do A1200 - oczywiscie sprzetowy (przelacznik kick'ow w kostka 1.3)! Bardzo prosze o kontakt, jesli ktos ma cos takiego na zbyciu (ScanDubbler tez by sie przydal). Sluze rowniez wymiana kolekcjonerska - od rzeczy amigowych, przez atarowskie, C=, ZX i Timex i Apple ][+ po konsole - SNES, Atari2600 (duzo cart'ow), GBC, N64...
Pozdrowka,
Sachy
(ex. SR+DXP+QTX....)