kategoria: Sprzęt
[#1] Amigowe zakupy w Chinach
No więc tak - będe robił jakoś na dniach zakupy tutaj. Robiłem je już kiedyś tam, więc to sprawdzone miejsce i całkiem pewne (ostatnia przesyłka, z uwagi na okres swiąteczny szła 3 miesiące ale obiecali mi, że to się już nie powtórzy ;)

Będe brał:
1. adapter SCA-68pin (na Allegro ~30-100PLN);
2. adapter CF na PCMCIA (na Allegro - ~25PLN);
3. adapter IDE-CF (na Allegro ~30-40PLN);
4. może coś innego, fajnego, jak znajdę;

Jak widać, nawet doliczając koszta przesyłki po Polsce i tak wychodzi średnio 10PLN taniej. Czy ktoś się piszę, żeby dołączyć? Jeśli tak, to poproszę info, tu w wątku i na mejla (ja@piotrpotera.com) z listą rzeczy. Kaska - cena wybranego towaru + 6PLN na koszta przesyłki, płatne na Paypal (ten sam email). Umawiamy się, że bierzemy małe rzeczy

Ostatnia aktualizacja: 01.02.2014 15:44:23 przez _arti
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem