[#1] DTV64 Upgrade
Trudno mi było dobrać odpowiednią kategorię, bo pytanie dotyczy DTV64, ale zakładam, że moderatorzy nie będą rwali włosów z głowy i zachowają odpowiedni dystans w swojej "pracy".

Szukam człowieka, który orientuje się (już to robił) w upgrade kernalu DTV64.
Mam już zamontowane porty joysticka i klawiatury oraz stację SD2IEC, ale podstawowy bios C64 zawarty w DTV64 odbiera przyjemność z użytkowania gdyż wszystko ładuje się potwornie długo. W związku z powyższym szukam kogoś kto robił upgrade kernalu w swoim DTV64 na jakiś specjalnie do niego przygotowany lub EXOS czy inny usprawniający ładowanie plików z SD2IEC.

Wiem, że to portal amigowy, ale pytam tutaj u nas, bo na forach C64 jacyś niegramotni ludzie i nikt nic nie wie na temat rozbudowy DTV64.
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem