[#1] Modulator A520 i i Tuner USB
Witam was wszystkich moi kochani i proszę o pomoc.

Ostatnio wróciłem do "pięćsetkowania". Zachciało mi się zrobi z notebooka monitor polowy dla mojej Amigi 500. Do tego celu zakupiłem sobie modulator USB bardzo tani ale nie ma służyć do zgrywania materiału ale raczej jako przystawka, gdybym zapragną wziąć Amigę na jakąś imprezę. Do tego zestawu dokupiłem modulator A520 i wszystko było by super gdyby nie to że z jakiś przyczyn sam tuner owszem przechwytuje obraz z modulatora ale sam obraz płynie z góry do dołu. Co ciekawe po podłączeniu do telewizora modulator działa dobrze i nie ma takiego efektu. Sprawdzałem z wyjściem AV jak i RF. Co do tunera zgrywałem nim materiał ze starej kamery i magnetowidu i też wszystko OK czyli brak płynącego obrazu.

Bardzo proszę o pomoc.
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem