kategoria: A1200
[#31] Re: Filemaster 2.0 jakie fonty

@Norbert, post #30

nie widzę tego 2.202
podajcie namiar
[#32] Re: Filemaster 2.0 jakie fonty

@Norbert, post #30

A całkiem możliwe, że pamięć mnie lekko zawiodła i była to .202. Będę szukał, bo na Aminecie pewnie wersja demo. Przy okazji nadmienię, że FM2.2 w przeciwieństwie do FM3.x odpali praktycznie na każdym ledwie wystartowanym CLI bez potrzeby instalacji dodatkowych bibliotek i innych gadżetów, a do tego zostawi CLI otwarte do dalszej pracy (FM3.x zabiera jego proces i zwalnia dopiero po wyjściu (być może przycisk Sleep to zrobi, ale nie testowałem)). Także oprócz innych kombajnów ten fajlmasta jest po prostu a must na dyskietce ratunkowej/narzędziowej OK

PS Mam nadzieję, że w wersji 2.202 Toni poprawił błąd z kopiowaniem pustych katalogów, które przerywało całą operację i wywoływało niezdrowe emocje
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem