kategoria: A1200
[#31] Re: Scandoubler Individual

@tbone, post #22

Scandoubler Lotharka jest zaprojektowany dla retrograczy, zwłaszcza mających więcej sprzętów, niż tylko Amigę. To kawał dobrego sprzętu, ale ja go nie kupię. Po pierwsze nie ściąga sygnału cyfrowo z chipsetu, tylko mamy przejście na sygnał analogowy i ponowną jego cyfryzację. Po drugie ciekawym czy poradzi sobie z trybem HighGFX i Xtreme (1024×768 i 1280×1024 odpowiednio). Graczom to po nic, ale mi się ten ostatni tryb wybitnie przydaje, na monitorze z matrycą 1280×1024 i po DVI wygląda po prostu perfekcyjnie i przykładowo do programowania, czy pracy z systemowym softem jest świetny.
[#32] Re: Scandoubler Individual

@Blady, post #29

W takim przypadku (tym z GBA), ucieszyłbym się. Ponieważ efekt mojej pracy można sprzedać drożej, kolejna sztuka byłaby droższa :)
[#33] Re: Scandoubler Individual

@wali7, post #26

Zawsze można zagadać po koleżeńsku z Lotarkiem i z regóły jakiś przyjazny upust dostać (sprawdzone) ok, racja
[#34] Re: Scandoubler Individual

@pong777, post #14

Czerwiec za zakrętem. Jakieś postępy?
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem