[#1] karta CF niewidoczna w systemie
Dzisiaj na SACP zechciało mi się zainstalować Reunion z instalatora na dyskietce. Instalaror zamiast ścieżki pokazał w okienku same krzaki jakieś.
No więc zerknęliśmy w HDtoolbox a tam pusto. System nie widzi karty z której jest zabootowany.
Widzi karte w slocie AUX i nawet ją rozpoznaje ale tej w slocie boot już nie.
Karta była formatowana, partycje i system instalowany z wbudowanej opcji ACA. Na to jest ClassicWB. WB 3.1. scsi.device 52.510, karta 16GB, partycje są 500MB + reszta.
tak na szybko sformatowałem i zainstalowałem w ten sam sposób co na powyższej na innej karcie - i tą już widzi. To co zrobić żeby uwidział też tą pierwszą?
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem