[#31] Re: Amiga 1200 twardy dysk problem

@watman, post #26

Jeszcze Dogs of war czy Wings of Fury
[#32] Re: Amiga 1200 twardy dysk problem

@Ryu, post #29

Może to gość z Sycowa , coś mi opis przypomina. Moja Amiga 1200 zakupiona od niego miała tak naprawdę jeden feler - nie działała spacja. Kondensatorów nie wymieniał u mnie bo rzeczywiście są ok, ale i tak sam wymienię , nie będzie śladu - zrobię jak fabryka. Co do problemu to tak samo jak dasz tylko 2 MB czip i odpalisz winuae z classsic WB i WHDLOAD efekt jest ten sam . Brak pamięci i się wszystkie katalogi nie pokazują. Tak jak poprzednicy wspominali do tego systemu co on daje w zestawie na hdd potrzeba karty turbo/fast ram. Ja zakupiłem u niego razem z a1200 kartę viper z 8mb i wszystkie tytuły odpalają. Szybko jednak przesiadłem się na swoją wersję systemu wbclassic + kilka tytułów instalowanych na hdd (dune2, Franko, UFO) o whdload nawet nie myślę. Dlatego jak chcesz mieć funkcjonalność bez dodatkowej karty to postaw na nowo wbclassic w wersji light bez wsparcia dla whdload.
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem