[#1] rom 3.0v dym
mam problem bo wyciągnąłem z a1200 rom 3.0v i zapisałem jak je potem włożyć ale nie zauważyłem że są o dwa gniazda więcej niż nóżki i poszło z dymemogień piekielny
jak kto ma zawartość tych romów i jaki sposób by zrobić coś zastępczego np kartę flasch to pisać albo jaką ma wartość taki rom lub czy któryś z tworów które są teraz na allegro posiadające te romy są bezpieczne w zakupie i czy Amiga jeszcze żyje?????????????????????????????????????????????????????????????????

Ostatnia modyfikacja: 19.09.07 20:15
[#2] Re: rom 3.0v dym

@wytrzeszcz, post #1

Kick 3.0 do A1200 jest tani.
W efunzine kosztuje 9.90
[#3] Re: rom 3.0v dym

@Norbert, post #2

dziękować uratowałeś
AMIGE

[#4] Re: rom 3.0v dym

@wytrzeszcz, post #1

...i czy Amiga jeszcze żyje?...

Niewłaściwe wsadzenie ROMu do gniazda zaszkodziło tylko kostkom ROM. Tak na 99,9%.
[#5] Re: rom 3.0v dym

@wytrzeszcz, post #1

Mam taki ROM, mogę oddać za koszty przesyłki.

[#6] Re: rom 3.0v dym

@wytrzeszcz, post #1

Widzi zdjęcie niżej i strzałkę czerwoną z opisem?

http://www.otofotki.pl/obrazki/oqdt1501116521e.png

Od tego miejsca wsadza się kości.

Ostatnia modyfikacja: 19.09.07 21:35
[#7] Re: rom 3.0v dym

@AlaN, post #6

Jak moja amiga nie dzialala to rozbieralem i ogladalem ja w takim stresie, ze tez jakos nie zauwazylem tej cholernej strzalki. Na ulamek sekundy mialem w pokoju troszke cieplej :) - nastepnie cienszy portfel.

[#8] Re: rom 3.0v dym

@Fei, post #5

super jak mieszkasz w Gdyni lub w trójmieście to ja podejdę jeśli nie to wyślij na adres:
Gdynia 81-311 ul witomińska 46 Jakub(ja)/Robert(tata) Staniszweski

[#9] Re: rom 3.0v dym

@wytrzeszcz, post #8

Kubas?

[#10] Re: rom 3.0v dym

@wytrzeszcz, post #8

idzie ten rom czy nie
OSH jesteś na commodore64power

[#11] Re: rom 3.0v dym

@wytrzeszcz, post #10

bez obrazy ale chciałbym wiedzieć czy już go wysłałeś a jak coś źle zrozumiałem to powiedz

[#12] Re: rom 3.0v dym

@wytrzeszcz, post #11

Fei pojechał na party na Węgry, będzie za parę dni. Cierpliwości.

[#13] Re: rom 3.0v dym

@UZi, post #12

oki

[#14] Re: rom 3.0v dym

@wytrzeszcz, post #11

Jeszcze nie wysłałem, brak czasu. Wciąż go chcesz?

[#15] Re: rom 3.0v dym

@Fei, post #14

tak bo c64 nie dostane zpowrotem jak nie oddam romu z Amigi do serwisu

[#16] Re: rom 3.0v dym

@wytrzeszcz, post #10

wytrzeszcz napisał(a):

> idzie ten rom czy nie
> OSH jesteś na commodore64power

No a co to za pytanie? Ciebie baardzo latwo było rozpoznać. Za słabo się maskujesz kolego

Lepiej na przysłość nie podawaj tak chętnie swoich danych osobowych...

Ostatnia modyfikacja: 26.09.07 00:03
[#17] Re: rom 3.0v dym

@wytrzeszcz, post #15

No to tak jak napisałem - zwrot kosztów przesyłki. Paczka priorytet kosztuje 8 zł.

[#18] Re: rom 3.0v dym

@Fei, post #17

jak ci te kasę przesłać a tak w ogóle jak zmieścisz sie z tym romem w ciągu tygodnia dostaniesz 1zł więcej a płace jak romy dojdą i zostaną sprawdzone

[#19] Re: rom 3.0v dym

@wytrzeszcz, post #18

Ja to sobie wydrukuję chyba i powieszę na ścianie

[#20] Re: rom 3.0v dym

@wytrzeszcz, post #18

po 14 godzinach pracy człowiek wraca do domu i myśli że nic nie jest w stanie go rozśmieszyć bo ma świadomość że jutro znowu od 6:00 do 20:00 robota..... a jednak :)

Ktoś (btw: KTOŚ) robi przysługę, bo 10 zeta to nie pieniądz, a tu... normalnie dzięki za poprawienie humoru

---------- edit:
o przepraszam, nie doczytałem - dostajesz za sam koszt wysyłki, czyli za 0 zeta, no nie mogę

Ostatnia modyfikacja: 26.09.07 22:19
[#21] Re: rom 3.0v dym

@Fei, post #19

jak rozumiem nie masz tych romów

[#22] Re: rom 3.0v dym

@wytrzeszcz, post #21

jak rozumiem nie masz tych romów

Chyba niczego nie rozumiesz. Fei nie chce ci ich sprzedac, tylko dac. Ty nie placisz za romy, tylko za koszt wysylki.

Wybacz, ale chyba nie myslales ze Fei da ci romy i sam jeszcze zaplaci za przesylke :P

Haslo ktore walnales, ze "zaplacisz" (a tak naprawde oplacisz wlasna przesylke), po sprawdzeniu romow (HAHAHAHA, ktore sa ofiarowane) bylo niezdrowe i niektorzy przez ciebie mogli zrobic sobie krzywde - spadajac z krzesla ze smiechu.

Wspomniana zlotowka...dobila kompletnie :P
[#23] Re: rom 3.0v dym

@Andrzej Drozd, post #22

LOL. Ten tekst jest godny powieszenia na sciane :D.

[#24] Re: rom 3.0v dym

@wytrzeszcz, post #21

żondish ztary

[#25] Re: rom 3.0v dym

@wytrzeszcz, post #18

Dodałem to do złotych myśli OK P.S. Jak by to wyglądało jak by ci sprzedał coś za zeta, wyszedł by na frajera, a nie kogoś z wielkim sercem.

[#26] Re: rom 3.0v dym

@wytrzeszcz, post #18

> tym romem w ciągu tygodnia dostaniesz 1zł więcej(czyli zamiast 8zł za przesyłkę dostanie 9zł (bo 1 zł grtis ode mie ))
a płace
> jak romy dojdą i zostaną sprawdzone
>
> a druga część to pomyłka
soryy jestem tylko małym wkurzającym gnomem joker

[#27] Re: rom 3.0v dym

@wytrzeszcz, post #26

hallo]

[#28] Re: rom 3.0v dym

@Fei, post #17

Dobry pomysł zapłacić za przesyłkę darmowych ROMów dopiero po sprawdzeniu
A może Cię podkupię i dam za nie 10 zł płatne z góry pomysł
Co prawda nie mam A1200 tylko A600 ale przecież ROMy się nie starzeją i nie wiadomo czy się kiedyś nie przydadzą

Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem