[#1] AMIGA The horror. The horror.
http://gamecorner.pl/gamecorner/1,86013,7484252,Amiga___Film_.html

[#2] Re: AMIGA The horror. The horror.

@Dorian3d, post #1

[#3] Re: AMIGA The horror. The horror.

@Dorian3d, post #1

A mówiłem żeby nie używać klasyków bo można od nich zwariować. :P

[#4] Re: AMIGA The horror. The horror.

@Dorian3d, post #1

To nie horror a film psychologiczny. Nie obejrzałem do końca.

[#5] Re: AMIGA The horror. The horror.

@QkiZ, post #4

To horror już nie może być filmem psychologicznym? A film psychologiczny - horrorem? ;)

To jest horror, dla nich, dla tej pary.
Dla nas, jako widzów, to jest właśnie - jak słusznie zauważyłeś - analiza psychologiczna zachowań człowieka który dostaje nostalgiczny prezent w kluczowym dla siebie momencie życia, po czym spędza cały wolny czas na próbach ukończenia gier w które grał w dzieciństwie. Nie udaje mu się, więc wkurza się kolejno na wszystko co popadnie więc jest zmuszony w ostateczności dla własnego dobra pozbyć się prezentu. End.

[#6] Re: AMIGA The horror. The horror.

@Shoonay, post #5

Czy na pewno pozbył się prezentu?? Może czegoś innego??
[#7] Re: AMIGA The horror. The horror.

@Dark_luke, post #6

Aaa tak, racja, to nie jest do końca dopowiedziane...

Może dowiemy się w kolejnej, pełnometrażowej części?

[#8] Re: AMIGA The horror. The horror.

@Dorian3d, post #1

Swoją drogą, znam tego kolesia. Brał udział w castingu do reklamy, którą kręciłem.

[#9] Re: AMIGA The horror. The horror.

@Shoonay, post #5

Kurde, podobnie jak ja. Też podjąłem wyzwanie przejścia starych gier, aczkolwiek nie reagowałem tak jak tamten.

[#10] Re: AMIGA The horror. The horror.

@QkiZ, post #9

Dlatego też należy grać w strategie albo w inne gierki, w których zdolność machania joystick'iem się nie liczy;D.

[#11] Re: AMIGA The horror. The horror.

@Tomski, post #10

Hihi, true. ;)

Ale też gościu ciapa jak pierwszego levelu Swiva nie umie przejść, sam nie jestem zbyt dobry w tego typu zręcznościówki ale lubię pograć dla samej frajdy i trochę się przeszło. ;)

Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem