[#1] Problem z klawiaturą... A1200 Tower
Witam;
Posiadam amigę a1200 w wersji tower + klawiatura infinitive(amigowa, nie pctowa), ostatnio nabyłem kartę turbo blizzard phase 5 i odkryłem ,że na klawiaturze brak mi przycisków (o) i (9), czy to może być jakiś konflikt, czy ktoś miał podobny problem? z góry dziękuje za jakąkolwiek podpowiedź co może być nie tak, może to jakiś konflikt, już sam nie wiem, pozdrawiam serdecznie!
[#2] Re: Problem z klawiaturą... A1200 Tower

@leebruce, post #1

Konflikt jest mało prawdopodobny ale zawsze możesz wyjąć blizzarda i sprawdzić czy bez niego klawisze działają.
Ja stawiam na zdychającą klawiaturę, z taką wieżą i obudową klawiatury używałem Blizzardów 4, 040 i 060, działało do czasu aż Amigowa klawiatura w obudowie zaczęła zdychać, pierwszy objaw był podobny, niedziałanie kilku klawiszy.
W infinitiwie jest kontroler który obsługiwał klawiatury pecetowe, podłącz i sprawdź czy zadziała.

Pozdrawiam

Ostatnia modyfikacja: 22.10.2010 10:44:06
[#3] Re: Problem z klawiaturą... A1200 Tower

@leebruce, post #1

wina pewnie lezy po stronie
1.klawiatury (docisnij kabel)
2.Interfaceu Klawiatury

Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem