[#1] Workbench 2.1 problem
witam
Posiadam Workbench 2.1 oryginał... dziś podzieliłem nową kartę cf na A600
i chciałem zainstalować system.. okazało sie, że nie chce mi odczytać dyskietek workbench i install.. próbowałem na wszystkich amigach i to samo..
co mogę teraz zrobić czy ktoś może mnie poratować adf-ami??

[#2] Re: Workbench 2.1 problem

@Skiba, post #1

tak tu sa .. www.google.pl

[#3] Re: Workbench 2.1 problem

@HOŁDYS, post #2

jakoś wpisuje i nie mogę znaleźć ;p

[#4] Re: Workbench 2.1 problem

@Skiba, post #1

Podai maila to ci wysle kopie moich oryginalow.

[#5] Re: Workbench 2.1 problem

@Drupi77, post #4

skiba2004@o2.pl
masakra .. z góry dzięki

[#6] Re: Workbench 2.1 problem

@Skiba, post #5

Zrobione. OK

[#7] Re: Workbench 2.1 problem

@Drupi77, post #6

jeszcze raz wielkie dzięki :D

[#8] Re: Workbench 2.1 problem

@Skiba, post #7

Witam, mam podobny problem z odczytem dyskietek, które dostałem od kolegi - posiadacza Amigi 600. Potrzebowałbym Workbench 2.1 , czy ktos byłby w stanie poratować mnie ADF-ami ? będę bardzo wdzięczny :)

Ostatnia modyfikacja: 04.10.2011 15:00:10
[#9] Re: Workbench 2.1 problem

@uroboric_tom, post #8

Zapodaj mejla na priv, to podeślę kopie oryginałów, które dostałem razem z A600. Po prawdzie nie przepadam za rozpowszechnianiem nielegalnego oprogramowania, no ale... Podzielić się kopią oryginałki w przypadku Workbencha chyba można... Skoro producent/dystrybutor nie zadbał o taki drobiazg, jak numery seryjne et cetera, to co się mamy szczypać.

Z szacunkiem
Des

[#10] Re: Workbench 2.1 problem

@Des, post #9

Dzięki Des za odzew :) masz rację, spore kłopoty są ze zdobyciem Workbench`a, a jak już uda znaleźć się jakiegoś posiadacza Amigi to dyskietki z racji upływu czasu nie nadają się już do niczego. Miałem 3 źródła i żadna z wersji nie działała

Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem