[#1] Doom 64
Kolejna wideorecenzja na moim kanale o Amidze NG, poświecona jest kultowemu klasykowi Doom64, który od jakiegoś czasu dostępny jest dla nas w ulepszonej odsłonie Doom64EX Plus.

Ostatnia aktualizacja: 28.08.2025 19:09:34 przez mailman
8
[#2] Re: Doom 64

@MUFA-amigaone-pl, post #1

Całkiem fajnie wygląda ten Doom i naprawdę fajnie działa. OK
Jeżeli dobrze pamiętam to na filmie wspomniałeś, że poziom średni jest bardzo łatwy i należy raczej grać w trudny. Dla mnie jest to bardzo przydanta informacja, chociaż ja ją odczytuję nieco inaczej. Jeżeli poziom średni jest łatwy to poziom łatwy będzie akurat dla mnie. A to jest spora zachęta, bo nie lubię wyzwań w grze.

Ostatnia aktualizacja: 28.08.2025 19:09:47 przez mailman
2
[#3] Re: Doom 64

@MDW, post #2

Ja to jestem urodzony zwycięzca, więc zawsze wybieram najłatwiejszy poziom, żeby nigdy nie przegrywać.
5
[#4] Re: Doom 64

@TomcioPaluszek, post #3

Tez naleze do tego klubu. Do tego stosuje kody i inne tricki by zniwelowac moj refleks szachisty pomysł
Doom 64 - fajnie chodzi. Gratulacje

Ostatnia aktualizacja: 28.08.2025 20:29:57 przez Elvis
2
[#5] Re: Doom 64

@TomcioPaluszek, post #3

„Urodziny zwycięzca” - tak na to nigdy nie patrzyłem. Bardzo dobre, muszę zapamiętać. OK
1
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem