[#1] COMMODORE AMIGA PREMIERE, FRANKFURT (1986) Mod. Frank Elstner [vhsrip divx5].avi
cos takiego znalazłem w sieci eD2k, trwa 1.5hr i przedstawia tak jak w tytule, pierwszą prezentację amisi
bardzo, dla mnie przynajmniej, to jest ciekawe
znacie może jeszcze jakieś interesujące filmy?
[#2] Re: COMMODORE AMIGA PREMIERE, FRANKFURT (1986) Mod. Frank Elstner [vhsrip divx5].avi

@narwik, post #1

O ile to jest to co mysle (taka pani tanczy pozniej - balet czy cus) ;) to mozna to chyba kupic nawet w sklepie novalogic (ci od ImageFX) razem z innymi kultowymi filmami - wywiad z Jay'em Miner'em np.
[#3] ano, to jest właśnie to

@_arti, post #2

jeszcze się pewnie okaże, że na to jest jakieś prawo autorskie, auć

tak czy inaczej, pięknie w tym filmie wymawiają słowo MULTITASKING, naprawdę słychać duże litery : )
ciekawe jak oni wypełnili tak wielką salę do pełna ludżmi
[#4] Re: ano, to jest właśnie to

@narwik, post #3

az sobie sciagne, zeby zobaczyc jeszcze raz :)
[#5] Re: COMMODORE AMIGA PREMIERE, FRANKFURT (1986) Mod. Frank Elstner [vhsrip divx5].avi

@narwik, post #1

Z kad to pobrac pozdrawiam
[#6] Re: COMMODORE AMIGA PREMIERE, FRANKFURT (1986) Mod. Frank Elstner [vhsrip divx5]

@narwik, post #1

No właśnie "narwik" jakiegoś linka zapodaj ja tesh chcem no muszem to widzieć :D

A tutaj na filmiku jednym z ostatnich, tylko nie na tym ostatnim pokazana jest tylko okładka chyba tego o czym tu piszesz w wersji na DVD.

http://virtualdimension.de/
[#7] Re: COMMODORE AMIGA PREMIERE, FRANKFURT (1986) Mod. Frank Elstner [vhsrip divx5]

@koles, post #5

Napisał: z sieci ed2k - inaczej: edonkey. tam jest funkcja szukaj. wpisz na przykład "COMMODORE AMIGA PREMIERE, FRANKFURT" i popatrz co znajdzie.
[#8] Re: COMMODORE AMIGA PREMIERE, FRANKFURT (1986) Mod. Frank Elstner [vhsrip divx5]

@] SKOLMAN_MWS ˇ agrEssOr [, post #6

ed2k://|file|Commodore%20Amiga%20Premiere,%20Frankfurt%20(1986)%20Mod%20Frank%20Elstner.avi|329334784|5A58BC31BF44ADBD0B21136F9F187079|/
[#9] Re: COMMODORE AMIGA PREMIERE, FRANKFURT (1986) Mod. Frank Elstner [vhsrip divx5].avi

@narwik, post #1

fajnie a ja nadla nie wiem jak to sciagnac
[#10] Re: COMMODORE AMIGA PREMIERE, FRANKFURT (1986) Mod. Frank Elstner [vhsrip divx5]

@narwik, post #1

prosze oto link: http://www.amition.de/mult/amigafrankfurt.wmv - to chyba jest coś podobnego do wspomnianego filmu albo nawet to samo. mozecie tez poszukac na stronie www.amition.de

pozdro

[#11] Re: COMMODORE AMIGA PREMIERE, FRANKFURT (1986) Mod. Frank Elstner [vhsrip divx5]

@malin666, post #10

O rany! 239 MB...a niech sie scaga :)
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem