[#1] Atak na moją osobę....i obrażanie amigi!!!
Proszę spojrzeć http://www.cartoonnetwork.kom.pl/profile.php?mode=viewprofile&u=647&sid=4423312be92f529f463d61aefc97efcd

a zwłaszcza zacytuję jeden fragment "popychanie swoich przeterminowanych amig od TYLCA"!!! Pierw wyzywał mnie od chu*ów, gejów, itp. i wplątał to M.Pampucha!!!

Nie było by wtym nic dziwnego gdy obraził amigę... a on to co! ma jakiegoś durona i 64mb ram, W98 i co szpanuje swoim zgniłym blaszakiem zapewnie nie mając pojęcie nic o amidze.

[#2] Re: Atak na moją osobê....i obrażanie amigi!!!

@pwe, post #1

Ożesz ty k**** nie moge pieprze takich ludzi jak mogą śmieć wyzywać amige to jest przecież cud że bóg obdarował naz taką rzeczą naprawade potym co przeczytałem serce mi krwawi ;/:(

Przepraszam za wyzwiska ale mnie poniosło

Ostatnia modyfikacja: 25.04.07 09:22
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem