[#1] Noclegi w Krakowie
Witam.

Na wstępie dziękuję tym, którzy wedle mojej prośby odezwali się na priva w poprzednim temacie o podobnym tytule.

Chciałbym uściślić pytanie dotyczące Krakowa, i rzeczywiście, jak zauważył Rafael, powinno być skierowane nie koniecznie do Krakowiaków, no ale do rzeczy:

Czy ktoś wie, czy/gdzie w Krakowie są jakieś nie za drogie noclegownie??... Chciałbym z moją piękną przyjechać na jakieś2-3 dni pozwiedzać to miasto (zresztą nie tylko to, ale Krak jest w pierwszej kolejności) a wiadomo, że rozbijanie się w namiocie nie jest najlepszym pomysłem...

Wiem, że jest internet itp, ale chodzi mi najlepiej o opinię kogoś, kto już z czegoś takiego skorzystał...

Z góry dziękuję za wszelkie sugestie/opinie. Oczywiście, aby nie zaśmiecać forum, proszę o wiadomości na priva. quantor(.:at:.)interia.pl

Pozdrawiam serdecznie - Piotr G.
Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem