[#1] Jaką konfigurację polecacie do Mandrivy/Extreme
Witam!
Niedawno męczyłem Was pytaniami o rozbudowę mojego komputera pod kątem Mandrivy 64-bit. Usiadłem policzyłem i doszedłem do wniosku, że lepiej jest go sprzedać za jakąś (? no właśnie ?) kasę i kupić coś nowszego. No i tu jest problem, bo na niektórych forach, to ludzie cuda wypisują, a tu jak już się o coś spytasz, to raczej nikt cie w kanał nie wpuści. Na jakim sprzęcie macie zainstalowanego linuksa (niekoniecznie Mandrivę) lub maja Wasi znajomi. Chodzi o nowy sprzęt. Co wybrać procesor AMD ( Phenon x3), Intel (core 2 duo), Karta grafiki Ati/ Nvidia (chodzi o pci-e).

Na stronie www.PPA.pl, podobnie jak na wielu innych stronach internetowych, wykorzystywane są tzw. cookies (ciasteczka). Służą ona m.in. do tego, aby zalogować się na swoje konto, czy brać udział w ankietach. Ze względu na nowe regulacje prawne jesteśmy zobowiązani do poinformowania Cię o tym w wyraźniejszy niż dotychczas sposób. Dalsze korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej będzie oznaczać, że zgadzasz się na ich wykorzystywanie.
OK, rozumiem